Băutura compusă din două ingrediente pe care Kate Hudson o consumă în fiecare dimineață

  • Publicat:
Băutura compusă din două ingrediente pe care Kate Hudson o consumă în fiecare dimineață

Kate Hudson (44 ani) nu își începe niciodată ziua fără această băutură simplă! Iată despre ce este vorba.

„Când sunt acasă, rutină mea e simplă. Mă trezesc pe la 6:00 dimineață și fac meditație în timp ce beau apă călduță cu lămâie. Încerc și să nu mă uit la telefon în acest timp”, a spus actrița în vârstă de 44 de ani pentru EatingWell.

Apă și lămâie

Combinația de apă și vitamina C din lămâie este foarte bună pentru sănătatea pielii și a sistemului imunitar, iar adăugarea unei băuturi calde, precum cafea, ceai sau doar apă caldă, poate sprijini digestia, menționează publicația citată.

„Apoi, cam după o ora ies, beau o cafea sau ceai, merg afară și calc descălțata și privesc soarele, unul dintre lucrurile mele preferate pe care le fac înainte de a se trezi copiii”, a continuat ea.

Ce dietă are Kate Hudson

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kate Hudson (@katehudson)

Pe lângă propriile pulberi și amestecuri, căci vedetă are propria sa gama de pudre nutriționale (InBloom), Hudson are în frigiderul său și numeroase gustări sănătoase, inclusiv fructe și legume proaspete.

„În frigiderul meu pun morcovi, castraveți, jicama, ardei tăiați în borcane de ceramică cu puțină apă pe fund și tăi fructe precum mango, ananas și fructe de pădure, iar când copiii vor o gustare le spun să deschidă frigiderul”, a spus ea.

Cât despre rutina sa de seară, Husdon a declarat pentru publicația mai sus menționată faptul că nu se complică prea tare:

 „Diferă, dar îmi place să mă culc foarte devreme și să încerc să citesc înainte de a merge la culcare. Uneori e greu, pentru că sunt obsedată de mobilierul de interior și mă uit la site-uri de licitații live – nu cumpăr nimic, ci doar că să răsfoiesc și să văd ce-i acolo”, a spus ea.

FOTO: Instagram/Kate Hudson

Citește și: Ashley Graham ține „dieta lui Dumnezeu”. Ce mănâncă, de fapt, cea mai sexy femeie din lume în 2023

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân