Claudia, Nicoleta, Giulia si Ioana

Pentru multe vedete, fiecare eveniment implica si o schimbare de look. Fie ca e vorba de o noua coafura, de un tratament sofisticat pentru piele sau chiar de o operatie estetica, schimbarile sunt benefice atat pentru imagine, cat si pentru psihic.
  • Publicat:
Claudia, Nicoleta, Giulia si Ioana
Claudia, Nicoleta, Giulia si Ioana

Nicoleta Luciu
Tenul straluceste prin gomaj
Nicoleta Luciu a avut parte de o vacanta de vis pe o plaja de langa Puerto Rico. Pentru temperaturile de vara, si-a pregatit pielea intens inainte de a pleca din Romania.

Cand a fost in excursie in Statele Unite, mergea 10 kilometri pe jos in fiecare zi, iar tonusul ei a devenit de invidiat. Pe plajele din insula St. Martin in schimb, unde a petrecut Sarbatorile, a stat la soare 2 ore pe zi si a tinut o cura de slabire ca sa mai scape de 6 kg. A baut multa apa si a mancat peste, salate, fructe. Inainte de a ajunge insa la 38 de grade, Nicoleta si-a pregatit pielea pentru schimbarea brusca de temperatura. „Mai intai am apelat la gomaj pentru tot corpul. Apoi la masaj cu mai multe tipuri de creme hidratante. E important sa iti pregatesti pielea, daca trebuie sa treci atat de rapid de la iarna la vara.” Ca sa se simta si ca sa arate excelent, Nicoleta alege in fiecare zi si banda de alergare. „Cand m-am intors din excursia din SUA, nu puteam sa dorm din cauza schimbarii fusului orar. Si la patru dimineata, in fiecare zi, faceam exercitii cardio.” In tot cazul, vedeta e in forma maxima la inceput de 2007, dupa ce anul trecut a fost pentru ea unul plin de succes. I-a adus un rol in telenovela „Iubire ca in filme”, dar si primul album solo, „Prinde-ma”. Mai mult, a jucat in doua lung metraje, „Lacrimi de iubire” si „Azucena”.

Claudia
Culoarea naturala o prinde cel mai bine
Bruneta Claudia de la Sexxy este gata sa atace topurile muzicale cu o cariera solo care se anunta una de succes. Este pe final de album, a colaborat cu nume celebre si isi face timp sa mearga acolo unde orice tanara isi desavarseste imaginea si implicit cariera: salonul de coafura. Chiar daca se afla in plina pregatire a revenirii pe scena, Claudia nu isi doreste in mod special o schimbare de look, iar culoarea naturala o prinde cel mai bine. „Am fost si blonda, si ciocolatie cu suvite, dar am ajuns la concluzia ca tot culoarea mea naturala ma avantajeaza ” spune Claudia. Orice revenire in forta are nevoie de cateva retusuri, iar vizita la sala de sport este obligatorie. „Merg atunci cand am timp, dar as dori sa merg mai des, chiar zi de zi. Asta faceam acum doi ani de zile, mergeam chiar de doua ori pe zi, cand aveam cateva kilograme in plus” spune Claudia. Obiectivul principal al regimului de viata sanatos pe care l-a adoptat Claudia este sa scape de trei kilograme. Nu sunt multe, dar pot deranja atunci cand trebuie sa fii in forma maxima pe scena. „Nu ma infometez niciodata, mananc sanatos, multe fructe, legume, incerc sa dau la o parte dulciurile si mancarea gatita, iau vitamine”, astfel isi descrie Claudia regimul sanatos de viata.

Giulia
In primavara, o operatie la nas
Anul acesta, Giulia e pregatita pentru o operatie estetica la nas, pe care o planuieste de mai bine de trei ani. Giulia s-a mutat in casa noua si vrea ca si infatisarea ei sa se innoiasca. Asa ca, anul acesta, o sa ajunga la chirurgul estetician. Rinoplastia pe care o vrea, a amanat-o deja de mai multe ori in decurs de vreo trei ani. A parasit-o curajul in ultimul moment. „Din pacate, nu e bine sa faci aceasta operatie cand e frig afara. Probabil o sa astept pana in mai. Toata lumea din jurul meu stie ca imi doresc aceasta operatie. Fosta mea colega de trupa, Claudia, chiar m-a impulsionat. Dar trebuie sa am eu curajul acela”, marturiseste Giulia. Pentru ea nu o sa fie o schimbare radicala de look. Are o deviatie de sept pe care trebuie sa si-o corecteze si, pana la urma, o sa se aleaga si cu un nas drept. „Toti prietenii mi-au spus sa nu ma operez, pentru ca e mai bine asa cum sunt. Dar vreau un nas drept. Nici foarte mic, nici foarte mare”, continua ea. Ideea acestei operatii estetice i-a venit in urma cu aproape trei ani cand a facut prima sedinta foto cu Marius Baragan, alaturi de care a incercat sa gaseasca cele mai bune unghiuri in care sa pozeze. „Din nefericire, am amanat operatia de vreo trei ori pana acum, dar anul acesta nu ma las”, promite ea.

Ioana Ginghina
Petrol pentru un par frumos
In urma cu ceva timp, a descoperit o masca de par minune pe care a dezvaluit-o si colegelor de pe platourile de filmare. Actrita de la Acasa TV garanteaza rezultate rapide. Pe Ioana Ginghina am vazut-o in telenovelele de la Acasa cu parul coafat in aproape toate felurile. Actrita din „Daria, iubirea mea” are un adevarat ritual de ingrijire a podoabei capilare. „Ma spal zilnic pe cap, iar o data pe saptamana imi pun o masca si fac si un tratament”, spune ea. Ioana a descoperit reteta pentru o masca de par minune, care apoi a fost imprumutata si de multe dintre colegele ei de pe platourile de filmare. „Imi fac o masca cu petrol, cu ulei de ricin, cu vitamina A si cu galbenus de ou. O data la doua saptamani. Arata oribil, dar face foarte bine.” Ea foloseste aceasta masca de un an de zile si parul ei este mai moale si mai stralucitor. Dupa o luna de utilizare, a vazut rezultatele. Tratamentele pentru par au fost necesare in special dupa ce a jucat in telenovela „Lacrimi de iubire”, unde personajul ei era sofisticat si suferea in fiecare zi o schimbare de imagine. „Acum, in «Daria, iubirea mea», pentru ca personajul e mai simplu, nu am parte de schimbari majore. Dar in «Lacrimi de iubire» mi se intindea parul foarte des cu placa”, isi aminteste ea.

Multumim Miko Palace, Cats Salon si  Rouge Café

Foto: Dragos Cristescu, Victor Ciupuliga
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sunt atragatori si danseaza!
Sunt atragatori si danseaza!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”