Sunt atragatori si danseaza!

Danseaza, canta si au, de obicei, o multime de admiratoare care le striga numele la concerte. Ca sa reziste pe scena, toti se tin de sport. Sa vedem care sunt secretele (in afara de muzica) ca sa faci fata unui public pretentios!
  • Publicat:
Sunt atragatori si danseaza!
Sunt sexy, si dansez!

Alex
El ajunge in fiecare zi la sala de forta, „pentru ca imaginea e la fel de importanta ca si muzica pe care o scoti pe piata”. Pe Alex l-am remarcat dupa ce a scos primul single de pe  albumul cu numarul 1 din cariera, „Yamasha”. Si iata un regim destul de drastic, pe care si l-a creat singur: fara paste fainoase, fara dulciuri. „Pentru cine merge la sala frecvent, sunt ideale salatele proaspete, carnea slaba la gratar, laptele si fructele.” V-a convins?

Mihai (AKCENT)
Mihai merge la sala de forta de 3 ori pe saptamana, pentu ca… are tendinte spre ingrasare. „Cand aveam 14 ani, eram obez. Atunci am renuntat la dulciuri si la paine, am facut sport. Din fericire, ma aflam si in perioada de crestere si n-a fost tocmai o tragedie”, isi aminteste el. Anul trecut a fost unul fericit pentru formatia Akcent. Cei patru baieti au avut concerte in Rusia, Suedia, Olanda, Franta, Polonia, Turcia sau Grecia. „In avion, beau foarte multa apa si incerc sa dorm ca sa fiu in forma”, zice el.

CRBL (Simplu)
Stim despre el ca, in general, sfideaza gravitatia. Are talent nativ pentru dans, dar si cele 3-4 ore petrecute in sala de sport conteaza. La 14 ani, a invatat sa stea in cap, intr-o mana si in alte pozitii imposibile. De cand a intrat in formatia Simplu, ne delecteaza cu miscari pe care le vedem, de obicei, la persoanele de culoare.

Kamara (Alb si Negru)
A preluat un obicei de la un veteran al Hollywood-ului, Paul Newman, care spunea ca se spala pe fata cu apa rece ca gheata. „Asta fac si eu si ma inviorez instantaneu.” Kamara a trait pana la 14 ani in Guineea si, de acolo, a luat cateva retete de viata buna. „Lafidi e un orez special care iti da energie. De obicei, mananc peste slab cu un sos de bame, adica doar lucruri sanatoase”, spune el. De obicei, le gateste prietenilor ca sa fie… in forma.

Andrei (Alb si Negru)
Joaca fotbal din copilarie si, acum, de 3-4 ori pe saptamana. „Alerg atat de mult, incat nu pot sa ma plang de conditia mea fizica”, zambeste el. De altfel, cei doi baieti aflati la poluri opuse (in ceea ce priveste culoarea), lanseaza in curand un nou videoclip, pentru care trebuie sa arate perfect. „Cand vreau sa mai slabesc, mananc 3-4 zile extrem de putin”, dezvaluie el.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Pur si simplu dragoste
Pur si simplu dragoste
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân