Cine se va ocupa de înmormântarea Marinei Voica | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

  • Publicat:
Cine se va ocupa de înmormântarea Marinei Voica | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

Tulburătoare au fost declarațiile pe care le-a făcut Marina Voica în fața jurnalistului Adrian Artene, în cel mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene”. Artista a povestit despre începuturile sale în muzică, despre fostul regim, despre Rusia, dar și despre… final.

Marina Voica, în vârstă de 87 de ani, a declarat senină că se gândește cu deschidere la final și că și-a planificat deja funeraliile, alături de un protopop, care îi este bun prieten. „Eu am un protopop care mă susține, Grigore Melnic. El se va ocupa de înmormântarea mea. El mi-a propus să facă chestia asta (lansarea cărții). A fost o slujbă, a venit foarte multă lume, dacă punea doar afiș că lansez la Câmpina carte, venea lume, dar nu chiar așa, dar s-a strâns multe lume, oricum, la slujbă, exact am intrat la lansare.

Lumea, când a văzut, a început să vină: Fuego, Octavian Ursulescu, Gabriel Dorobanțu… Toată televiziunea a venit. Când a văzut că nu e bine să plece, a rămas. Am avut și publicul și toată… Mentorul meu, acest Melnic, mă invită la masă, e un băiat dintr-ăsta. De comitet. Cum spunea Viorel.

„Doamna Marina, eu vă iau la o închisoare pentru femei…”. Chiar doream să mă ia. M-aș duce. El se duce. „Cum să nu, merg acolo”. Și nevastă-sa o minunăție, doctoriță, are o casă superbă și acum construiește muzeul meu.

Va fi la Câmpina, la casa aproape construită. Nu are legătură cu biserica. Părintele foarte dibaci cu chestia asta. Face un fel de afacere acolo, va fi și restaurant „Marina Voica”, o votcă „Marina Voica”, câteva apartamente sus, jos, pentru cine vrea să se cazeze…Bani, bani, bani. Și alături și centrul cultural „Marina Voica”. Nu rezist… I-am zis: „Părinte, dacă nu faceți cât de repede…”, declară Marina Voica.

Discuția purtată de marea artistă și inspiratul jurnalist s-a prelungit pe parcursul a mai bine de o oră, în care, în dialog, au reușit să „scrie” povestea de viață a Marinei Voica, o viață ca un tango.

Despre intimitatea unei existențe care s-a scris pe scenă, dar și despre experiența unei vieți trăite elegant, în pantofi cu toc și rochii din dantelă cu volane prietenoase, ai ocazia să descoperi urmărind cel mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene”.

„Marina Voica este o poveste pe care nu puteam să o ratez în această Lună a Femeii. Îți propun, dragă urmăritorule „Altceva”, să te așezi comod în fotoliul din sufragerie și să o asculți pe doamna Marina Voica. Promit să primești o lecție de viață caracterizată de rafinament, pastel, sunet de vioară și emoție”, declară Adrian Artene.

NU UITA! Podcastul „Altceva cu Adrian Artene” te trimite la concertul lui ED Sheeran, care va avea loc pe 24 august, pe Arena Națională din București. Toate informații le găsești la începutul acestui episod.

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul. Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTikTok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân