Christie Brinkley si-a lansat linie de cosmetice 100% naturale si vegane

V-ati imaginat vreodata rasfatandu-va tenul cu o crema vegana? Nici noi, insa modelul Christie Brinkley nu doar ca a visat la un astfel de tratament, ci a si creat o linie de cosmetice despre care spune ca sunt “100% naturale, vegane si netestate pe animale”.
Christie Brinkley si-a lansat linie de cosmetice 100% naturale si vegane
Cosmetice 100% naturale si vegane

V-ati imaginat vreodata rasfatandu-va tenul cu o crema vegana? Nici noi, insa modelul Christie Brinkley nu doar ca a visat la un astfel de tratament, ci a si creat o linie de cosmetice despre care spune ca sunt „100% naturale, vegane si netestate pe animale”.

Produsele se pare ca lupta aprig, zi si noapte, cu ridurile, ajutandu-ne sa infruntam batranetea cu obrazul intins.

Modelul in varsta de 54 de ani arata uimitor de bine, insa nu se stie daca acest fapt se datoreaza cremelor sale sau regimului – ati ghicit! – vegetarian, al carui adepta este.

Citeste si:
Christie Brinkley – iti vine sa crezi ca are 57 de ani?

Diana Suciu

Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ... citește mai mult

Kirsten Dunst: hipnoza invinge tutunul
Kirsten Dunst: hipnoza invinge tutunul
Cel mai nou articol Video:
Asist. Univ. Drd. Daniel Referendaru: tehnica „dinți într-o zi”