Céline Dion va lansa un documentar despre lupta sa cu sindromul persoanei rigide, boala neurologică rară de care suferă

  • Publicat:
Céline Dion va lansa un documentar despre lupta sa cu sindromul persoanei rigide, boala neurologică rară de care suferă

Céline Dion și-a anulat toate concertele din 2024, așa cum a făcut și în urmă cu un an, după ce a fost diagnosticată cu „sindromul persoanei rigide”, o boală neurologică rară, caracterizată prin rigiditate musculară și spasme.

Toată lumea va putea vedea ce înseamnă această boală neurologică, dar și felul în care artista de origine canadiană își duce viață departe de scenă, odată cu lansarea propriului sau documentar: „I Am: Céline Dion”

„Acești ultimi doi ani au fost o adevărată provocare pentru mine, de la descoperirea bolii mele și până la a învață să trăiesc cu ea și de a o gestiona, fără să o las să mă definească”, a declarat într-un comunicat Céline Dion, în vârstă de 55 de ani, care suferă de sindromul persoanei rigide (SPR), o tulburare neurologică rară.

„În timp ce drumul spre reluarea carierei mele de cântăreața continuă, am înțeles cât de mult îmi lipsea acest lucru, să pot să îmi văd fanii. În timpul acestei absente, am decis să documentez această parte a vieţii mele, să încerc să îi sensibilizez pe oameni în legătură cu această boală puțin cunoscută și să îi ajut pe cei cu care împărtășesc acest diagnostic”, a adăugat ea.

Céline Dion, apariție surprinzătoare la premiile Grammy de anul acesta

Céline Dion a fost prezentă la cea de-a 66-a ediție a premiilor Grammy, care a avut loc în noaptea de duminică spre luni.

Artista a urcat pe scena de la Crypto.com Arena din Los Angeles pentru a anunța câștigătorul la categoria „cel mai bun album al anului” – premiu pe care l-a câștigat pentru prima dată în urmă cu 27 de ani, relatează People.

„Vă mulțumesc tuturor, și eu vă iubesc la fel. Când spun că sunt fericită că mă aflu aici, o fac din inimă”, a spus ea.

https://www.youtube.com/watch?v=oAse-bYdYn8

Citește și: Sora lui Celine Dion, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a artistei: “Și-a pierdut controlul asupra mușchilor”

FOTO: Instagram @celinedion

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân