Cele mai cunoscute vedete din România care au slăbit cu ajutorul dietelor

Iată o listă cu câteva vedete din România care au reuşit să scape de kilogramele în plus cu ajutorul dietelor.
  • Publicat:
Cele mai cunoscute vedete din România care au slăbit cu ajutorul dietelor
FOTO: Instagram @soreonline / Cele mai cunoscute vedete din România care au slăbit cu ajutorul dietelor

Atunci când se confruntă cu kilogramele în plus, chiar şi vedetele reacţionează ca oricare dintre noi: dau fuga la sală sau caută să ţină o dietă. Adevărul este că multe dintre cele mai cunoscute vedete din România, fie că s-au confruntat sau nu cu un număr mare de kilograme în plus, au apelat la diferite diete şi trucuri alimentare prin care să obţină silueta mult visată. Şi au reuşit. Şi unele chiar ne-au inspirat. Aşadar, iată câteva dintre cele mai spectaculoase transformări, schimbările alimentare la care au apelat şi alimentele secrete la care au renunţat pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

Dieta Cristinei Şişcanu: a slăbit 15 kilograme

După ce a devenit mamă pentru a doua oară, Cristina Şişcanu, soţia fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu, a reuşit să slăbească 15 kilograme, afişând o siluetă demnă de admirat.

”Am slăbit în mai multe etape, dar în ultima am ţinut următoarea dietă: dimineaţa am de ales între trei tipuri de mic dejun: mănânc 35 de grame de fulgi de ovăz cu 200 de grame de iaurt sau două ouă fierte cu un avocado, am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras. La prânz mănânc grătar cu legume, peşte, iar seara mănânc 135 de grame de paste integrale, brânză rasă care să fie degresată sau o salată cu multe legume. De prin august ţin dieta asta. Am slăbit în total 15 kg. Acum am 62 de kilograme, dar vreau să ajung la 59 de kilograme”, a spus Cristina Şişcanu pentru click.ro.

Dieta Adinei Halas: a slăbit 32 de kilograme

Adina Halas se numără şi ea printre vedetele care s-au confruntat cu kilogramele acumulate în timpul sarcinii. În cazul primei asistente de televiziune din România, este vorba de 32 de kilorgame pe care a reuşit să le dea jos în timp util.

„Când am rămas însărcinată nu m-am gândit că mi se poate întâmpla şi mie. Am luat 32 de kg. Eu mă îngraş când sunt fericită. Experienţa mea nu este diferită. Am învăţat două lucruri importante: să te informezi corect, să ai mare grijă la sursele de informaţie. Mâncam ciocolata tot timpul. Şi am mai învăţat ceva. Credeam că dacă voi face sport mult şi ţine dietă, voi reuşi. Am constatat că făcând mult sport îmi era mult mai foame. Am început să îmi găsesc acel reglaj. Acum ştiu cum sa compensez faptul că am mâncat ciocolată, ştiu ce merge pentru corpul meu. Trebuie să o iei pe drumul drept dacă vrei să arăţi bine pe termen lung. Un fizic armonios deschide multe uşi. Când te simţi bine în corpul tău, lucru ăsta se vede. Am ţinut post negru 10 zile, am dat jos 8 kilograme în zece zile”, a povestit Adina Halas. „Am mâncat proteină animală: carne, ouă, foarte multe vegetale, foarte multe legume, am redus cantităţile de fructe. Spre exemplu, nu mănânc decât maximum o porţie pe zi, până în ora 16.00. Beau foarte multă apă, fac sport de 5-6 ori pe săptămână, combin antrenamentele, am grija la ce gătesc, cu ce ingrediente gătesc. Mănânc orez integral şi destul de rar, în general în zilele în care am un antrenament mai intens. De obicei încerc să îl înlocuiesc cu quinoa sau cu hrişcă. Fac dulciuri în casă, folosesc îndulcitor în loc de zahăr”, a continuat vedeta.

Dieta Crinei Abrudan

Crina Abrudan este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. Soţia fostului fotbalist Gabi Popescu are un corp perfect şi, se pare că nici nu face nici sacrificii prea mari. În urmă cu câţiva ani, Crina Abrudan a vorbit despre stilul său de viaţă şi cum reuşeşte să-şi menţină silueta.

„Lumea are impresia că mă înfometez sau mănânc doar broccoli cu iaurt. Mai mănânc şi fast-food. Mă consum mult, alerg mult şi uit să mănânc, am multe activităţi. Îmi aduc aminte seara că n-am mâncat. Pe cuvântul meu de onoare că nu fac sport. O singură dată mi-am făcut un abonament la sală, dar aveam probleme cu coloana. Am făcut exerciţii pentru muşchii spatelui. Cea mai bună legumă pentru mine este cartoful prăjit cu maioneză”, a povestit Crina Abrudan în emisiunea Răi da’ Buni, de la Antena Stars.

Dieta Monicăi Davidescu

Monica Davidescu, soţia lui Aurel Temişan, este una dintre cele mai apreciate artiste ale generaţiei sale. În urmă cu câţiva ani, după ce multă vreme a consumat carne, artista s-a hotărât să devină vegetariană.

„Sunt lacto-vegetariană, şi asta ajută la menţinerea unui echilibru în alimentaţie, putând evita excesele. Nu beau alcool decât la ocazii aniversare, pentru un toast. Nu am un truc anume care să mă facă să fiu aşa cum sunt. Ba, pot spune că vârsta mea apare aşa cum trebuie pe chipul meu, şi în ridurile care au început să se instaleze odată cu trecerea timpului”, spunea Monica Davidescu într-un interviu pentru revista Marea Dragoste. „Sunt lacto-fish, lactovegetariană. Am renunţat la carne în urma unui ulcer perforat pe care l-am făcut pe bază de stres, mi-a zis atunci doctorul. Dar atunci, evident mi-a recomandat să mănânc numai carne fiartă de viţel. Am renunţat uşor, uşor, în decursul a vreo patru ani. Nu dintr-o dată şi n-am simţit nevoia. Acum, de când am copilul şi de când îi gătesc cu carne, îi gust mâncărurile pe care le fac. Nu sunt total împotrivă, dar eu nu mănânc”, a povestit Monica Davidescu.

Dieta lui Sore: a slăbit 30 de kilograme

Tot din seria femeilor care au reuşit să scadă în greutate un număr impresionant de kilograme după sarcină se numără şi Sore. Artista a reuşit să slăbească 30 de kilograme fără să ţină o dietă strictă. Cântăreaţa a povestit într-o emisiune matinală la DigiFm că ajunsese să cântărească 86 de kilograme după ce a devenit mămică, iar şase luni mai târziu a ajuns la 56 de kilograme.

”Nu am ţinut vreo dietă minune. Am renunţat la carne timp de doi ani şi am mâncat doar paste, sushi, legume. Nu sunt o specialistă, vă spun doar ce mi s-a întâmplat”, a declarat Sore în matinal potrivit Click. ”Am avut 6 luni în care am mâncat doar paste cu sos roşu sau paste cu somon. Corpul meu nu îmi permitea să mănânc altceva. A fost foarte ciudat. Mă săturasem, dar nu puteam să mănânc altceva”, a continuat cântăreaţa.

Dieta Oanei Radu: a slăbit 60 de kilograme

Dacă mulţi erau convinşi că Oana Radu şi-a micşorat stomacul, se pare că artista a reuşit să scape de 60 de kilograme cu ajutor unor schimbări alimentare. În tot acest timp, cântăreaţa a negat zvonul că s-a lăsat pe mâna chirurgului şi a ales să le împărtăşească fanilor regulile stricte pe care le-a urmat.

“Este destul de greu în ziua de azi să slăbeşti şi m-am gândit să vă dau astăzi 5 reguli pentru a slăbi. Ştiţi deja că eu am slăbit foarte multe kilograme şi din păcate mulţi dintre voi nu cred că nu m-am operat. Când am început să ţin dieta Dukan nu aveam multe cunoştinţe despre slăbit, încercasem mai multe reţete care eşuaseră. Prima regulă şi cea mai importantă dintre toate este că trebuie să ne schimbăm alimentaţia. Vă sfătuiesc să mergeţi în magazine mai mari… pentru că veţi găsi dulciuri pentru diabetici sau chiar şi pentru oameni normali, dar fără zahăr… care te ajută şi îţi mai păcălesc ambiţia pentru că ai nevoie la un moment dat de un restart. Regula numărul doi, la fel de importantă ca prima: eu mănânc până în ora cinci… la ora cinci după-amiază este ultima mea masă. Este o regulă foarte importantă şi am aplicat-o şi în perioada de menţinere, mâncând până în ora cinci m-a ajutat foarte mult să-mi menţin greutatea. Regula numărul trei: Nu există cheat day… ziua în care poţi mânca orice se află doar în etapa în care tu ai ajuns la o greutate. Regula numărul patru: sportul are o foarte mare importanţă. Dacă sunteţi la fel de grăsuţi cum am fost şi eu, pielea vostră se va lăsa şi veţi ajunge în situaţia mea să trebuiască să vă operaţi braţele. Regula numărul cinci… nu se asociază niciodată carbohidraţii cu proteinele”, a spus Oana Radu cu privire la regulile de slăbit.

Dieta Andreei Berecleanu

Frumoasa prezentatoare de televiziune este admirată pentru silueta pe care o are, dar mai ales pentru felul în care arată la vârsta de 44 de ani. Secretul?

„Cu siguranţă ţin diete şi mă îngrijesc aşa cum fac toate femeile românce. E o trăsătură genetică a noastră, a româncelor, de care trebuie să ţinem cont şi să nu o pierdem. Nu ştiu ce înseamnă strict, nu am ţinut diete dranconice niciodată, am avut etape de detox, de detoxifiere, dar nu mai mult de 10 zile, asta înseamnă că m-am hrănit fără carne, am evitat glucidele, am băut multe sucuri, am mâncat supe şi ciorbe, dar nimic mai mult de atât. Fac sport, înot şi mai fac 10 minute – un sfert de oră dimineaţa şi seara acasă. Am nişte exerciţii specifice pentru motricitate şi pentru flexibilitatea coloanei vertebrale şi pentru întărirea musculaturii paravertebrale,” a dezvăluit Andreea Berecleanu pentru Revista Avantaje.

Dieta Andei Adam: a slăbit 6 kilograme

Anda Adam se numără şi ea printre vedetele din România care au reuşit să scape de kilogramele în plus. Vedeta a reuşit să slăbească 6 kilograme într-o lună, după ce a renunţat la sare şi zahăr.

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dieta interesanta, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o luna, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr”,  a povestit în urmă cu câţiva ani artista.

Dieta lui Majda Aboulumosha: a slăbit 17 kilograme

În urmă cu câţiva ani, Majda Aboulumosha a avut o apariţie spectaculoasă. Frumoasa actriţă a uimit cu silueta ei, menţionând că a reuşit să slăbească 17 kilograme în doar două luni, cu ajutorul unei diete pe care chiar ea a conceput-o.

Hreanul topeşte grăsimile şi scoate apa din organism, eu îl consum la orice masă: în salate, o linguriţă dimineaţa; salate, ceapa roşie – eu o mănânc ca pe măr, fructe”, a spus Majda în cadrul unei emisiuni TV. „Am renunţat la zahăr pentru că eu oricum nu mâncam nici înainte tot ce înseamnă patiserie, şi ca bază am ţinut pestele, cu toate că eu nu sunt o mare consumatoare de carne”, a povestit Majda.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân