Ce i-a pregătit Raluca Zenga juniorului său de 4 ani!

Mămica Zen Raluca Zenga şi-a sărbătorit recent băieţelul, pe mezinul familie, Walter Jr, care a împlinit 4 ani. Petrecerea a avut loc pe plaja din faţa casei din însoritul Dubai şi a fost una pe cinste!
  • Publicat:

Mămica Zen Raluca Zenga şi-a sărbătorit recent băieţelul, pe mezinul familie, Walter Jr, care a împlinit 4 ani. Petrecerea a avut loc pe plaja din faţa casei din însoritul Dubai şi a fost una pe cinste! Micuţul Zenga Jr a petrecut alături de 30 de copii invitaţi la party-ul cu tematică Thomas and Friends, celebrul trenuleţ îndrăgit de toţi copiii. Cadourile au fost pe măsură, iar sărbătoritul a fost încântat de surpriza venită din partea părinţilor săi.

“Mami şi tati şi-au întâmpinat micuţul în dimineaţa zilei mult-aşteptate cu o îmbrăţişare, tortul-surpriză cu personajul preferat şi o ediţie de colecţie a trenuleţului Thomas. Bucuria noastră a fost să-i vedem ochişorii strălucind de fericire şi modul în care a apreciat fiecare cadou, scrisorică de la surioară lui, Samira, şi decoraţiunile speciale cu care am ornat casa pentru party! Am avut aproape 30 de copii, deci multă voie-bună!”, a mărturisit Raluca Zenga, autoarea “Manualului Mămicii ZEN”.

“La sosire, copiii invitaţi la party au fost serviţi cu o cupă de fructe proaspete – căpşuni, ananas, pepene roşu şi galben, mango şi măr. În loc de candy bar am construit un tren de marfă cu locomotivă Thomas: şinele din napolitană învelită în ciocolată, mini-cupcakes în vagoane, iar roţile de tren din biscuiţi Oreo. Am mai avut la gustări dulci „Cronuts” gourmet – o încrucişare între croissant şi donuts”, făcute de o patiserie specială din Dubai. Iar la masa de seară am servit copiilor spaghetti bolognese (fără gluten, cu sos făcut de noi după cea mai bună reţetă italiană) , salată de crudităţi cu brânzica proaspătă, pizza margherita şi mini-Hamburger de casă, proaspeţi de pe grătar, cu brânză cheddar”, a mai adăugat Mămică ZEN.

Surioara lui Walter jr, alintat Piccolino, i-a făcut cadou un trenuleţ din plastilină decorat artistic şi o felicitare cu decupaje şi abţibilduri vesele! Dar asta nu e tot! Juniorul îşi doreşte cu ardoare să viziteze în vacanţă de vară parcul de distracţii Thomas Land din Drayton Manor, Anglia, pentru că este fan înflăcărat al trenuleţelor din colecţia Thomas and Friends.

Ce-şi doreşte Mămică ZEN pentru băiatul ei? I-ar plăcea să-l vadă un rockstar de succes sau un actor, dar depinde doar de ceea ce o să-şi dorească el să facă, atunci când va mai creşte.

“Walter Junior va avea tot sprijinul şi susţinerea noastră pentru a-şi urmă visele…şi pentru a-şi cultiva acel talent cu care Dumnezeu l-a înzestrat şi care la un moment dat va ieşi la iveală. Indiferent că eu îl visez un rockstar de succes sau un actor carismatic, iar soţul meu un fotbalist de renume, până la urmă Walter Jr îşi va urma interesul şi se va lăsa călăuzit de propria pasiune!”, a mai adăugat, emoţionată, Raluca Zenga.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”