„Oscarurile Coastei de Est”: Cum au strălucit Taylor Swift, Beyonce sau Rita Ora în haine futuriste – GALERIE FOTO

Luni seară, la Gala Met din New York, eveniment supranumit "Oscarurile Coastei de Est", vedete precum Taylor Swift, Beyonce, Rita Ora sau Lady Gaga au strălucit în haine argintii, futuriste şi provocatoare, alături de alte vedete din lumea filmului, a muzicii şi a modei, notează Medifax.
  • Publicat:

Luni seară, la Gala Met din New York, eveniment supranumit „Oscarurile Coastei de Est”, vedete precum Taylor Swift, Beyonce, Rita Ora sau Lady Gaga au strălucit în haine argintii, futuriste şi provocatoare, alături de alte vedete din lumea filmului, a muzicii şi a modei, notează Medifax.

Institutul de Costume al Muzeul Metropolitan din New York s-a aflat şi luni seară la înălţimea reputaţiei sale. Gala de strângere de fonduri pentru Institutul de Costume a devenit scena celor mai excentrice, rafinate, exagerate sau prost inspirate costume purtate de vedete asupra cărora au fost îndreptaţi ochii mapamondului.

Gazda evenimenimentului a fost cântăreaţa Taylor Swift îmbrăcată într-o rochie futuristă mini marca Louis Vuitton, bijuterii marca Eva Fehren şi cizme excentrice cu barete de piele şi toc stiletto asortate la culoarea rujului gotic roşu închis. Alături de Taylor Swift gazdă a fost şi actorul Idris Elba şi designerul şef al Apple, Jonathan Ive. Preşedinţi de onoare ai evenimentului din acest an au fost designerul casei Louis Vuitton Nicolas Ghesquière, dar şi Karl Lagerfeld şi Miuccia Prada. Apple este sponsorul oficial al galei.
 
Lady Gaga a apărut îmbrăcată într-un costum mulat argintiu şi o geacă versace, ciorapi plasă şi pantofi cu platformă. Alte vedete au apărut în rochii de-a dreptul electrizante: Rita Ora, Beyonce şi Kim Kardashian. Pe de altă parte, Emma Watson şi Rosie Huntington-Whiteley au adoptat ţinute nonconformite care nu au respectat decât tangenţial tema galei.

VEZI GALERIA FOTO!

Pe de altă parte, clanul Kardashian/ Jenner a purtat rochii marca Balmain. Singura din familie care nu a aderat la o ţinută Balmain a fost Kendall Jenner, care a îmbrăcat o rochie Versace.
 
Vedetele de la Muzeul de Artă Metropolitan din New York au adoptat ţinute metalice, futuriste în acest an al Galei Met pentru a marca convergenţa dintre om şi tehnică. Cu toate acestea, nu toţi participanţii la petrecerea supranumită „Premiile Oscar de pe Coasta de Est” au aderat cu stricteţe la tema propusă.
 
Gala anuală Met aduce milioane de dolari Institutului de Costume al muzeului.
 
Anul trecut, vedete de prim rang din lumea filmului, a muzicii, a sporturilor şi a modei au fost rugate să se îmbrace conform unei teme anume: influenţe chineze asupra modei vestice – acestea înregistrând succesuri variate. În acest an, tema este „Manus x Machina: Moda în Epoca Tehnologiei.”
 
Preşedintele evenimentului extravagant unde s-a intrat numai pe bază de invitaţie este editorul SUA al revistei Vogue, Anna Wintour, care a organizat gala pentru aproape 20 de ani.
 
În acest an, biletele la eveniment au costat circa 30.000 de dolari per persoană – dar în ciuda preţului piperat, este una dintre cele mai dorite petreceri şi una dintre cele mai greu de accesat.
 
Alături de Taylor Swift gazdă a fost şi actorul Idris Elba şi designerul şef al Apple, Jonathan Ive. Preşedinţi de onoare ai evenimentului din acest an au fost designerul casei Louis Vuitton Nicolas Ghesquière, dar şi Karl Lagerfeld şi Miuccia Prada. Apple este sponsorul oficial al galei.
 
Respectarea intimităţii oaspeţilor este garantată, iar postările pe social media după ce vedetele au trecut dincolo de covorul roşu şi au pătruns în culisele petrecerii sunt interzise încă de anul trecut.
 
Pe de altă parte, anul trecut, au fost strânse mai mult de 12 milioane de dolari pentru Institutul de Costume al Muzeului de Artă Metropolitan.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”