Ce face Larisa Iordache pentru a slăbi. Obiceiul care îi pune în pericol sănătatea: „Nu zic că este bine”

  • Publicat:

După ce a ales să se retragă din gimnastică, Larisa Iordache s-a axat pe cariera de antrenoar la clubul sportiv Dinamo. Recent, invitată în cadrul unei emisiuni, sportiva a vorbit despre stilul ei de viață. Ce face pentru a slăbi câteva kilograme? 

Ce face Larisa Iordache pentru a slăbi

Larisa Iordache este extrem de atentă la silueta ei și încearcă să țină în frâu kilogramele în plus. Fosta gimnastă a dezvăluit că apelează la un obicei periculos când vrea să slăbească.

„Acum nu mai fac foamea, pentru că erau anumite momente în gimnastică, când realizasem deja că kilogramele în plus nu ajută. Încercam să nu mănânc seara, cu toate că era foarte greu. Acum am început să îmi cunosc foarte bine corpul și ofer corpului meu absolut tot ce are nevoie și cere, dar în momentul în care vreau să mai dau câteva sute de grame jos, schimb cu apa plată.

În loc de o gură de mâncare, beau o gură de apă. Nu zic că este bine, dar cred că deciziile astea le luăm noi pentru corpul nostru. La mine așa funcționează, cu apă, e sănătoasă”, a dezvăluit Larisa Iordache în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Citește și: Cătălina Ponor a născut a doua oară. Fosta gimnastă a adus pe lume un băiețel sănătos

A avut probleme cu rinichii

În 2022, sportiva a ajuns iar pe masa de operație, după ce a acuzat mai multe probleme la rinichi. Medicii au decis să-i monteze un stent.

Am ieșit din spital. Sunt fericită, dar cam amețită. Sunt ca un hamster care și-a păstrat provizii. Sunt șocată cât de mult poți să reții în corp sărurile care se administrează în spital. Am ajuns în spital pentru că am făcut din nou o criză renală. Și pentru că nu am făcut lucrurile atunci când trebuia, am ajuns iar de urgență la spital. Am fost băgată în operație. Nu grea. Mi s-a montat un stent.

Trebuie să mă duc iar la doctor și să-mi scoată pietricica. Nu s-a putut scoate acum din cauza infecției pe care o am. A fost dificil psihic. Fizic, acum mă resimt mă dor toate. Am avut și febră…și tot ce ai când ai probleme cu rinichii”, spunea ea atunci.

Sursa foto: Facebook Larisa Iordache

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân