Ce a fost şi ce a ajuns! Lara Flynn Boyle, anorexică şi buhăită!

Ce s-a întâmplat cu frumoasa actriţă din serialul tv Twin Peaks? În anii '90, actriţa era una dintre cele mai frumoase din generaţia ei, astăzi înfăţişarea ei te sperie!
  • Publicat:
Ce a fost şi ce a ajuns! Lara Flynn Boyle, anorexică şi buhăită!

Ce s-a întâmplat cu frumoasa actriţă din serialul tv Twin Peaks? În anii  ’90, actriţa era una dintre cele mai frumoase din generaţia ei, astăzi înfăţişarea ei te sperie!

Lara (42 de ani) a slăbit extrem de mult în ultimii ani, iar fotografiile pe care paparazzi le-au surprins cu ea zilele trecute, în Los Angeles, ne duce cu gândul la anorexie. Picioarele ei sunt înfiorător de subţiri, braţele la fel, faţa fiind umflată şi distrusă de operaţii estetice.

De altfel, Lara a fost mereu slabă, însă fotografiile din ultima vreme sunt de-a dreptul extreme. Judecând după cum arată, s-ar putea ca acesta să fie rezultatul unui tratament cu cortizon care, urmat  pe termen lung, conduce la subţierea membrelor şi umflarea feţei.






În ultimii ani, actriţa a atras atenţia mai mult prin fizicul degradat decât prin vreo performanţă actoricească remarcabilă. Pe cât este de slabă, pe atât de umflate îi sunt buzele, în special cea superioară.

Citeşte şi: Lara Flynn Boyle, „desfigurata” de operatiile estetice FOTO

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan