Cat platesc vedetele pentru coaziere de lux?

Camere pavate cu aur si mobilate cu lemn de trandafir, bucatarie cu specialitati rare, vinuri de 100 de ani si spatii de relaxare care multumesc si un seic. Este vorba de o croaziera de lux.
  • Publicat:
Cat platesc vedetele pentru coaziere de lux?
Cat platesc vedetele pentru coaziere de lux?

Camere pavate cu aur si mobilate cu lemn de trandafir, bucatarie cu specialitati rare, vinuri de 100 de ani si spatii de relaxare care multumesc si un seic. Este vorba de o croaziera de lux. Pretul pentru o plimbare lina pe apa? Acum nu mai e vorba de relaxare, ci de conturi VIP – 500.000 de dolari, doar doua saptamani de vis.

Ce ai vrea sa faci pe apa? Sa joci golf, sa sari cu parasuta, poate sa gusti din toate vinurile lumii sau sa faci scufundari? Pe toate le poti avea intr-o croaziera de lux. Din 1980, acest gen de distractie a crescut constant in topul preferintelor oamenilor de pe aceasta planeta. Nici macar criza n-a reusit sa diminueze profiturile celor care vand croaziere.

Si de ce ar scadea incasarile? Oare unde mai ai 24 de ore din 24 de ore servitor personal?! Sau unde ai ventilatie optima insotita de un umidificator cu vapori salini? Sau unde te poti spala intr-o cada din aur masiv? Ei, unde? Pe ocean. Pentru o astfel de vacanta aveti nevoie in general de 7 zile si, in privinta costurilor, sa spunem 2.000 de dolari sunt suficienti pentru un om cu pretentii cat de cat normale.

Nu vorbim insa despre aceasta categorie, ci despre cateva celebritati care au scris cecuri grase cand se aflau pe oceanele planetei.

Kim Kardashian (foto sus) si-a spus inca din tinerete ca vrea sa faca inconjurul lumii. Este una dintre fericitele pasagere ale vasului Queen Elizabeth 2 si ale calatoriei de 121 de zile in jurul lumii. O astfel de distractie la care viseaza orice planetar costa 481.191 de dolari, asa ca luati-va gandul, daca sunteti un muritor de rand. Kim a incercat in aceasta calatorie luxul absolut. Iata cateva detalii care poate va conving.

Baia printesei Kardashian era suflata in aur, iar robinetele pe care si-a pus delicatele maini aveau drept material de fabricatie platina. Peste tot in baie domneau cosmetice cu pulberi de diamante, din partea casei. Patul cu baldachin din camera aleasa era facut din lemn rar de trandafir, sculptat in fildes, iar baldachimul, firesc, bricolat din cea mai fina matase.

Iar in privinta meniurilor? Stati si mirati-va! Este vorba de carne de scoica pe pat de patrunjel de mare (alge culese doar primavara) in rulouri de somon salbatic afumat (o delicatesa rara). Si iata si un desert: capsuni imperiale in sos de fructe de padure cu branza dulce din lapte de bivolita si jeleu de iasomie.

Vanessa Paradis (foto jos) si-a luat copiii pe care ii are cu Johnny Depp si a plecat pentru doua saptamani sa pluteasca in liniste. Copiii au avut la dispozitie profesor de inot, profesor de golf, profesor de arte martiale, profesor de nutritie, dar si un clovn personal. Costul acestei distractii? 60.000 de dolari.

Kate Moss a vrut o astfel de calatorie dupa mai multe iubiri esuate si a petrecut o saptamana singura pe vapor. Ce-a facut top modelul? Impachetari cu praf de perle si detoxifieri cu alge marine chinezesti. Bineinteles in cea mai luxoasa camera de pe vas. Probabil, pentru psihic a functionat acest rasfat. Pentu fizic nu prea, pentru ca slabuta Kate este din pacate, plina de celulita in ciuda statutului ei de top model international.

Drew Barrymore a vazut si ea intr-o croaziera de lux vacanta perfecta. Pe vas, actrita a avut servitor personal zi si noapte. “Noaptea ma trezesc destul de des”, spune ea. “Si daca tot cineva trebuie sa isi castige banii facandu-mi pe plac, am abuzat de acest serviciu. I-am cerut servitorului personal, in fiecare noapte dintre cele petrecute pe vas sufle de capsuni si suc de kiwi, intre ora 2 si 3 dimineata.

Am asteptat mai putin decat la orice restaurant din Statele Unite la care as merge, chiar daca acolo macar teoretic toata lumea stie cine sunt.” Drew Barrymore a mai ales pe vas enormul bazin dotat cu hidromasaj permanent. Si in fiecare zi cate o gustare care trebuia sa contina creveti Tiger infasurati in pane de sepie tanara. Si toata distractia n-a costat decat 30.000 de dolari.

Leonardo DiCaprio este un alt actor care stie ca pe vas totul e perfect, daca esti oaspete si nu angajat. Leo voia in fiecare zi un masaj pe talpi cu lemn de bambus si cate un tratament facial cu samburi de goji, pentru reintinerirea celulara. In rest, n-a fost deloc pretentios – inot in bazin la umbra, sa nu cumva sa-i fie afectat tenul alb si biliard pana tarziu in noapte.

O astfel de plimbare de relaxare l-a facut sa scoata din buzunar 25.000 de dolari.  Dar pentru un star care ia cateva milioane la un singur film, ce mai conteaza? Conteaza doar ca peste tot in camera in care a stat avea cate un buton. In functie de butonul apasat, i se indeplinea o dorinta… 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”