Call me JENNIFER

Stilata sau stilizata? Una dintre cele mai cunoscute imagini ale inceputului de secol, Jennifer Lopez alias J.Lo, a impus un stil ravnit de cat mai multi fani care isi fac operatii estetice pentru a avea pometii, ochii, buzele, dar mai ales posteriorul a
  • Publicat:
Call me JENNIFER
Call me JENNIFER

Un brand de succes
Criticata de stilisti, contestata de specialistii in muzica si film, dar si de aparatorii animalelor (cu blana), Jennifer este un brand care vinde (muzica, filme, reviste) si se vinde in intreaga lume. In februarie 2004, si-a lansat propria linie de imbracaminte si a scos deja pe piata trei parfumuri. La construirea brand-ului J.Lo a pus umarul cu entuziasm Puff Daddy, care i-a fost iubit in perioada 1999-2001. Tenul lui Jennifer a capatat culoarea mierii, ochii sunt bine conturati, pe cand buzele par de-abia atinse de un gloss transparent, iar parul bine intins straluceste in nuante de blond aramiu. O imagine de videoclip care se potriveste de minune cu amestecul de hip-hop, latino si pop din albumul de debut, „On the 6”. Perioada P. Diddy a fost marcata de haine minuscule si bijuterii in exces, etalate cu orice ocazie. Punctul culminant a fost aparitia de la premiile Grammy din 2000, infasurata intr-o esarfa Versace verde, transparenta, cu un decolteu pana mai jos de talie.

Sex simbolul J.Lo
Jennifer Lopez nu este o fata saraca dintr-un cartier rau famat, care a devenit peste noapte un sex simbol. Fiica mijlocie a familiei Lopez, cu mama educatoare si tatal tehnician IT, a luat lectii de dans de la 5 ani, a jucat in adolescenta in muzicaluri si a dansat in trupele care ii acompaniau pe MC Hammer si Jannet Jackson. Cu siguranta ca nu ati remarcat-o in videoclipurile rap de la sfarsitul anilor ’80, pentru ca era o fata negricioasa, destul de durdulie, o silueta care nu se distingea cu nimic in grupul de dansatori.

Sud-americanca senzuala
Incet, dar sigur, tanara din Bronx care vroia cu orice pret sa devina bogata si celebra, a ajuns sa atraga atentia in rolul Selena (1997), diva latino. Imaginea de sud-americanca senzuala, in rolurile din „Anaconda“ si thrillerul „U Turn“ al lui Oliver Stone (1997), a inceput sa-i aduca bani (cate un 1 milion de dolari pe film) si atentie din partea jurnalistilor, insa nu era de ajuns. Jenny era tot fata cu pielea maslinie, parul negru carliontat, obraji bucalati si nas borcanat. A devenit o actrita celebra nu pentru talentul sau, ci pentru posteriorul generos, care i-a adus locul 1 in topul FHM al celor mai sexy femei ale lumii, mai multi ani consecutiv. Incredibil, dar silfida Nicole Kidman se pare ca a marturisit recent ca si-ar dori posterior si sani de tipul J.Lo. Cautarea stilului perfect a mers in paralel cu eforturile pentru gasirea sotului perfect. Nu se stie daca din iubire sau poate din respect pentru gusturile iubitului sau din vremea respectiva, Ben Affleck, Jennifer a ales pentru Oscarurile din 2003 o diafana rochie Valentino de culoarea mentei, cu model floral, total diferita de rochiile stramte Badgley Mischka din anii precedenti, care accentuau talia si bustul. La tinuta glamour se adaugau machiajul Dior si bijuteriile discrete – doar cercei cu diamante Fred Leighton, de 250 de mii de dolari.

Din culise
Tumultoasa viata sentimentala (3 soti si 2 iubiti celebri), dar si profesionala (album dupa album, film dupa film, aparitii publicitare) si-au pus amprenta asupra imaginii lui Jennifer, care s-a maturizat vizibil. Si-a inchis parul cu o nuanta, dar pastreaza fondul de ten luminos, fardul de culoarea mierii si sprancenele perfect desenate de romanca Anastasia Soare. Pentru a se mentine in forma, Jennifer Lopez practica un regim riguros de fitness, merge la sauna, face masaj, mananca multe salate si carne, si doarme cel putin opt ore pe noapte. „Nu fumez, iar bauturi racoritoare carbogazoase beau foarte rar, pentru ca distrug tenul. Telefonul meu este inchis dupa ora 22.00 si nu accept sa fiu deranjata pentru nimic in lume in mijlocul noptii”, a declarat J.Lo. Vrea sa para, de asemenea, mai inteleapta, cand afirma ca J.Lo nu este o persoana reala, ci un joc pe care l-a practicat ceva vreme. Asa ca vrea sa redevina Jennifer si chiar a intentionat sa-si numeasca ultimul album „Call Me Jennifer”. Te credem pe cuvant, Jennifer, atunci cand porti papuci de plaja ornamentati cu aur, de 13 mii de dolari perechea, mai ales ca ti-au fost daruiti de noul sot Marc Anthony, despre care se spune ca ar fi cam zgarcit. Si nu suntem rautaciosi cand dai vina pe presa pentru insuccesele tale cinematografice.

Urmărește CSID.ro pe Google News
OPRAH WINFREY
OPRAH WINFREY
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân