Cabral şi Andreea Ibacka au petrecut alături de naşi într-un mare parc de distracţii din Italia

Cabral şi Andreea Ibacka, Irina şi Răzvan Fodor au petrecut patru zile minunate în Italia, în unul dintre cele mai mari parcuri de distracţii din Europa. Cabral şi Andreea s-au distrat pe cinste alături de naşii lor, Răzvan şi Irina. Cei doi mărturisesc că prezentatorul emisiunii “MasterChef” a venit cu ideea acestei vacante. “Naşul Fodor a venit cu ideea escapadei în urmă cu 2 luni. I
01.07.2013
Cabral şi Andreea Ibacka au petrecut alături de naşi într-un mare parc de distracţii din Italia

Cabral şi Andreea Ibacka, Irina şi Răzvan Fodor au petrecut patru zile minunate în Italia, în unul dintre cele mai mari parcuri de distracţii din Europa.

Cabral şi Andreea s-au distrat pe cinste alături de naşii lor, Răzvan şi Irina. Cei doi mărturisesc că prezentatorul emisiunii “MasterChef” a venit cu ideea acestei vacante. “Naşul Fodor a venit cu ideea escapadei în urmă cu  2 luni. Iar de atunci am tot pândit să se alinieze planetele şi să ne putem lua toţi patru liber pentru câteva zile. Am fost în Italia, la Gardaland. Un super parc de distracţii lângă Lago di Garda. Şi ne-am cazat în Lazise, un orăşel tare simpatic şi liniştit”, povesteşte Andreea, actrişa din telenovela “Regina” difuzată în fiecare zi, de la ora 20.30, ACASĂ.

Cabral, prezentatorul emisiunii “Poveştiri de noapte” difuzată de luni până joi de la ora 22.00, ACASĂ, o completează:

“Da, naşa îşi dorea foarte tare să ajungă într-un parc de distracţii. Şi ca orice femeie – cicălitoare – i-a scos lui Fodorică ochii şi i-a pus părul pe bigudiuri că n-o scoate nicăieri vreo câteva luni la rănd. Iar Răzvi, ca orice soţ grijuliu şi iubitor – cum se găsesc la noi în familie – a suportat cu stoicism toate reproşurile, până când  – ajunşi deja la Budapesta – şi-a anuntat nevasta că nu mergem la băi în Ungaria – aşa cum fusese anunţată – ci la unul dintre cele mai mari parcuri de distracţii din Europa”.
Răzvan Fodor s-a simtit foarte bine alături de finii lor, ca în familie: “Sunt nişte nebuni frumoşi, au fost motorul vacanţei din Italia şi în general, ei sunt responsabili cu distracţia! A fost prima oară când am petrecut mai multe zile împreună, ca familie, şi a fost ca într-un puzzle: îmbinarea perfectă. După experienţa asta deja am pus la cale următoarea vacanţă în aceeaşi formulă”, povesteşte Răzvan.
Naşa cuplului, Irina Fodor îşi aminteşte cu plăcere experienţa din Italia: “Am experimentat valuri de adrenalină, ni s-au albit degetele de cât de tare am strâns de sistemele de siguranţă ale roller-coaster-urilor, am rărit ţesătura tricourilor de cât am tras când am fost puşi să ne ţinem unii de alţii şi să mergem în şir indian prin Casa Groazei, ne-am udat din cap până în picioare în Water Park…îmi e şi greu să fac un top, totul a fost senzaţional”.

 


 

Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos