Bucătarul Paul McCartney

Starul britanic s-a asociat cu cele două fiice ale sale şi a lansat o carte de bucate cu reţete vegetariene intitulată "Meat Free Monday Cookbook", cu scopul de a impulsiona o campanie pe care a iniţiat-o în 2009, prin care le cere fanilor săi să mănânce mai puţină carne.
  • Publicat:
Bucătarul Paul McCartney

Starul britanic s-a asociat cu cele două fiice ale sale şi a lansat o carte de bucate cu reţete vegetariene intitulată „Meat Free Monday Cookbook”, cu scopul de a impulsiona o campanie pe care a iniţiat-o în 2009, prin care le cere fanilor săi să mănânce mai puţină carne.

Volumul are 240 de pagini şi include 52 de reţete culinare vegetariene, care provin nu doar din familia McCartney, ci şi de la alte vedete de prim rang, prieteni buni ai starului britanic, precum cântăreaţa americană Pink, actorii Kevin Spacey, Gwyneth Paltrow şi Woody Harrelson, modelul Twiggy şi creatoarea de modă Vivienne Westwood.

Citeşte şi: Personalitati excentrice din lumea modei

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Clanul Kardashian, în război cu PETA
Clanul Kardashian, în război cu PETA
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân