Body Language iti suna cunoscut?

Sa ne imaginam urmatorul scenariu: esti singura si luata prin surprindere. La orizont apare el si pierzi rapid controlul. Inima sta sa sara din piept si nu vrei sa ratezi momentul. Zis si facut! Pentru ca trebuie sa actionezi rapid daca nu vrei ca Fat-F
  • Publicat:
Body Language iti suna cunoscut?
Body Language iti suna cunoscut?

Nu-l scapi din priviri
Indiferent de contex, nu trebuie sa-l scapi din priviri. Ochii tai trebuie sa-l atraga ca un magnet. Ei sunt un excelent instrument de seductie. Prin urmare, trebuie sa-i folosesti fara retineri dupa formula il privesti intens, apoi ii eviti privirea si repeti figura de cateva ori. Daca i-ai trezit pana si cel mai mic interes iti vei da repede seama daca te-a remarcat si el.

Conversatia… mult aduce
Hai ca nu-i deloc greu sa intrebi cat e ceasul sau de unde poti sa iei autobuzul, chiar daca esti cu masina. Nu va trebuie mult pentru a sti daca sunteti pe aceeasi lungime de unda sau nu. Daca e atras de tine atunci, raspunsul nu va fi deloc scurt si la obiect. Veti fi surprinsi sa realizati ca de jumatate de ora tot vorbiti vrute si nevrute.

Cochetaria functioneaza
Se intampla des sa-ti aranjezi putin tinuta. Acest gest atat de uzual se poate transforma intr-o arma fatala. Ia vezi, e prea inchisa camasa? Poate ar mai trebui desfacut un nasture, doi… Domnul in cauza nu va ramane indiferent, daca iti vei trece usor degetele prin par. Pune-i un pic imaginatia in miscare si vezi ce iese.

Pasiuni comune
Cum dragostea apare atunci cand nu te astepti, poti fi atinsa de sageata lui Cupidon intr-un supermarket. Ca tot suntem in „era“ shopping-ului. Iti vei face repede o impresie cam ce fel de gusturi are dupa produsele din cos, dar asta nu inainte de a te asigura ca este neinsotit. Profita de situatie si arata-te interesata de ultima achizitie de pe raft. Sa nu te mire daca te invita la cina!

Seductie fara perdea  
Daca tot te-a pus pe jar, joaca tare… daca te tine. Si initiaza un mic flirt erotic. Cu miscari lascive atinge-ti fata, bratele, piciorul. Nu te sfii sa tragi fusta mai sus, daca vrei sa prinda repede mesajul. Nu mai e un secret pentru nimeni ca barbatii viseaza cu ochii deschisi la sex!   

Un pas si inca unul…
Cand feromonii o iau razna, corpul tau o arata din plin. Tot ce trebuie sa faci este sa indraznesti sa te apropii de cel pe care in acel moment il doresti. Daca poti inlesni si o atingere e perfect. Reactia chimica se produce rapid – daca te place, nu va fi deloc deranjat si se va apropia si el de tine.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum sa NU ai o zi de luni dezastruoasa!
Cum sa NU ai o zi de luni dezastruoasa!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”