Boala înfiorătoare de care suferă Silvia Dumitrescu. S-a declanșat după moartea mamei sale. „Niciun tratament nu mă mai salva”

  • Publicat:
Boala înfiorătoare de care suferă Silvia Dumitrescu. S-a declanșat după moartea mamei sale.

Silvia Dumitrescu suferă de ani buni de tiroidită Hashimoto, o afecţiune care s-a declanşat în organismul artistei imediat după decesul mamei sale bolnave de cancer la sân.

Silvia Dumitrescu avea o relație excelentă cu părinții ei, în special cu mama sa pe care o iubea extrem de mult. În urma şocului emoțional, îndrăgita artistă a dezvoltat această afecțiune pe care a descoperit-o destul de târziu, după o mulțime de analize. Artista a mărturisit că după moartea mamei a apelat la calmante și că nu își mai amintește nimic de la înmormântare.

Cântăreața a explicat cum s-a îmbolnăvit dupa tragicul eveniment, ce simptome a avut și cum a descoperit într-un final boala. Șocul a fost atât de puternic în momentul în care mama Silviei Dumitrescu s-a stins din viată, deoarece relația dintre cele două era una extrem de strânsă și frumoasă.

‘’Am fost la un doctor endocrinolog și am aflat că am noduli pe tiroidă și hipotiroidie. Iar după niște ani, când niciun tratament nu mă mai salva, am mers în Germania, la o doctoriță care mi-a dat diagnosticul de Tiroidită Autoimună Hashimoto’’.

Vezi AICI întreaga declarație cutremurătoare a vedetei!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân