Boala autoimună cu care se confruntă Beyonce de ani buni! Părea că are o viață perfectă, dar solista a detaliat ce se întâmplă cu ea

Părea că are o viață perfectă și fără griji, dar solista se luptă de ani buni cu o afecțiune autoimună.
  • Publicat:
Boala autoimună cu care se confruntă Beyonce de ani buni! Părea că are o viață perfectă, dar solista a detaliat ce se întâmplă cu ea
Boala de care suferă Beyonce!

Beyonce pare în lumina reflectoarelor că are o viață perfectă și lipsită de griji, dar în realitate, lucrurile stau cu totul diferit. De ani de zile, celebra solistă se luptă cu o boală destul de grea. În cadrul unui interviu, ea a povestit prin ce momente dificile a trecut din cauza acesteia.

Beyonce, despre lupta cu psoriazisul

Celebra cântăreață Beyonce, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit public că suferă de o boală autoimună, care i-a dat mari bătăi de cap încă de când era doar un copil. Recent, solista a oferit detalii despre lupta cu psoriazisul, chiar înainte de a-și lansa noua sa colecție de produse de îngrijire a părului intitulată Cécred.

Colecția de produse a fost lansată pe 20 februarie 2024 și este inspirată de la mama ei, Tina Knowles-Lawson. Gama va conține uleiuri, șampoane, vitamine și perii speciale pentru podoaba capilară.

Și-a lansat o linie de produse pentru păr

Beyonce a dezvăluit motivul pentru care a ales să se axeze pe domeniul acesta. Ea a precizat că numele companiei are legătură și cu tratamentele ei din trecut pentru psoriazis. Beyonce a fost diagnosticată cu această boală autoimună, care face ca pielea să devină solzoasă și inflamată.

„Relația pe care o avem cu părul nostru este o călătorie profund personală. De la timpul petrecut în copilărie în salonul mamei mele până la tatăl meu care îmi aplica ulei pe scalp pentru a-mi trata psoriazisul, aceste momente au fost sacre pentru mine”, a mai spus ea, notează Pagesix.com. 

Și Kim Kardashian are psoriazis

Beyonce nu este singura vedetă din lume care se confruntă cu psoriazisul. În trecut, Kim Kardashian declara că își acoperă semnele acestei boli mergând la solar. Și mama ei a fost diagnosticată cu această afecțiune autoimună.

„Aveam pe scalp și pe tot corpul, iar eu o vedeam tot timpul și îmi amintesc că mergea la salonul de bronzat pentru a încerca să o atenueze. Folosirea razelor UV direct pe pete a ajutat-o cu adevărat pe mama mea. Chiar dacă am crescut mereu cu mama mea având psoriazis și auzind-o vorbind despre lupta ei, chiar nu aveam nicio idee despre cum va fi pentru mine și cum mă voi confrunta cu această boală autoimună”, spunea ea.

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân