Beyonce şi Jay-Z au aniversat 5 ani de mariaj în controversata Cuba

Cel mai îndrăgit cuplu din lumea muzicală - Jay-Z şi Beyonce- au împlinit de curând cinci ani de căsătorie iar destinaţia aleasă pentru acest moment aniversar a fost cunoscuta ţară-insulă Cuba, recunoscută atât pentru regimul său comunist, cât şi pentru numeroasele atracţii turistice sau pofta de viaţă şi dans pe care o au localnicii.
  • Publicat:
Beyonce şi Jay-Z au aniversat 5 ani de mariaj în controversata Cuba

Cel mai îndrăgit cuplu din lumea muzicală – Jay-Z şi Beyonce- au împlinit de curând cinci ani de căsătorie iar destinaţia aleasă pentru acest moment aniversar a fost cunoscuta ţară-insulă Cuba, recunoscută atât pentru regimul său comunist, cât şi pentru numeroasele atracţii turistice sau pofta de viaţă şi dans pe care o au localnicii.

Cei doi au preferat să fie însoţiţi de mamele lor, alături de care au luat cina în celebrul restaurant La Guardia, un loc preferat de multe vedete de la Hollywood, precum Jack Nicholson, Will Smith sau Jodie Foster.

“Beyonce este naturală, arată foarte bine, fără pic de machiaj”, o descrie chelneriţa restaurantului, Silvia Fernandez.

Deşi cuplul s-a aflat sub protecţia permanentă a bodyguarzilor personali, la un moment dat a fost necesară intervenţia forţelor de ordine din cauza numeroşilor fani care doreau să-şi facă o poză cu frumoasa Beyonce, care a ales o coafură, haine şi accesorii afro, foarte colorate, ce îi puneau în evidenţă pielea perfectă şi corpul lucrat din greu după naşterea fetiţei sale, Ivy.


În tot acest timp, partenerul său a refuzat să ofere declaraţii reporterilor, preferând în schimb să pufăie dintr-un celebru trabuc cubanez.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”