Best Bikini Bodies

Stim despre vedetele de mai jos ca arata bine (altfel n-ar mai avea slujba). Dar parca vara, atunci cand apar in costume de baie, arata si mai bine! Secretul lor? Sportul este sfant!
  • Publicat:
Best Bikini Bodies
Best Bikini Bodies

Pentru rolul „Daisy Duke” din “Cursa din Hazzard”, Jessica a tinut regim doua luni si s-a antrenat sase zile pe saptamana. „Cand am aflat ca am obtinut rolul, m-am dus direct la sala de gimnastica”, a declarat revistei „People” cantareata de 25 de ani. Pentru a fi in forma, ea a facut fandari, genuflexiuni si exercitii cu greutati.

Elle MacPherson este cel mai clar exemplu ca in lumea asta nu exista dreptate! La 41 de ani, mama a doi baieti, australianca arata pur si simplu senzational. Recunoaste ca exista multa presiune asupra ei pentru a arata bine si ca nu este o fanatica a sportului, dar ca ii place sa alerge si face 10 kilometri de 3-4 ori pe saptamana.

Din vara trecuta, de cand cu rolurile din „Cei patru fantastici” si „Sin City”, Hollywood-ul a descoperit corpul perfect al Jessicai (care provine, culmea!, dintr-o familie cu numerosi obezi). Pentru a-si pastra silueta, vedeta face Tae Bo si lucreaza pe elliptical machine (un aparat ce combina bicicleta cu stepper-ul).

Vedeta din serialul „Friends” a avut intotdeauna grija de corpul ei, dar, de cand fostul sot a lasat-o pentru o femeie mai tanara, parca arata si mai bine. Actrita este fan infocat al dietei Zone, dar face si sport in mod regulat, de 3-4 ori pe saptamana, inclusiv Pilates.

Pentru a se pastra in forma, Heidi mananca mult, dar sanatos. La micul-dejun cereale cu fructe, la pranz o salata mare cu pui sau paste, iar seara legume si orez. In plus, face sport. Cand nu poate ajunge la sala de gimnastica, recurge la un set de exercitii, cu flotari, fandari, abdomene si miscari din box, timp de 60-90 de minute .

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Andreea Raicu
Andreea Raicu
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân