Andreea Raicu

Isi caracterizeaza stilul vestimentar drept urban chic, si ar alege oricand jeans, chiar daca este o fashion victim. Mai nou, a devenit si femeie de afaceri dupa lansarea oficiala la Iasi a colectiei Irina Schrotter-Andrea Raicu. Hainele ei au fost purtat
  • Publicat:
Andreea Raicu
Andreea Raicu

Din colectia noua, lansata la Iasi, cred ca vor face senzatie colantii si unele rochii. Am avut insa surpriza sa constat ca un anume model de bluza pe care l-am scos la vanzare in iarna, ca un fel de test, a prins extraordinar la public si chiar la vedete. M-am bucurat sa le vad pe Andreea Marin si pe Elena Basescu purtand-o in diverse editoriale. Prietenele mele si-au comandat-o toate”, spune Andreea Raicu. La Saptamana modei de la Iasi a mai prezentat, ca de obicei, si pentru Irina Schrotter si colectia ei pe muzica live interpretata HBO, adica Horia Brenciu Orchestra.

Afacere intre prietene
Cu Irina colaboreaza de 6 ani, de pe vremea cand realiza emisiunea „Stil”. „Irina a fost singurul designer care, la acel moment, avea posibilitatea sa-mi furnizeze saptamanal tinute pentru show si nu era prinsa in alte angajamente similare ca Doina Levintza, ale carei tinute mi-au placut dintotdeauna, dar care incepuse deja colaborarea cu Andreea Marin.” Prietene au devenit in timp, descoperind ca au cam acelasi tip de caracter si principii de viata similare. „Acum Irina e, in primul rand, prietena mea. Ma pot baza pe ea.” Vara aceasta, pleaca impreuna in vacanta pe Coasta de Azur. Hainele Schrotter-Raicu au aparut la inceputul lui 2006. „Stateam de vorba si am ajuns la concluzia ca, daca lumea vrea haine «ca ale lui Raicu», atunci sa le dam haine ca ale lui Raicu! Am luat decizia de a lucra cot la cot la o linie vestimentara care sa ne reprezinte si pe mine si pe ea, din punct de vedere al stilului vestimentar. Sunt haine in tendinte, in egala masura comode, in care poti sa te simti in largul tau, dar si foarte feminine.”

Cum sa arati ca Raicu?
Stilul ei vestimentar e urban chic. Acorda extrem de multa atentie accesoriilor, despre care crede ca pot scoate din anonimat orice tinuta. La acest capitol ii plac si pantofii frumosi, si gentile spectaculoase, si bijuteriile. „E, poate, singurul lucru pentru care nu ma plictisesc cand merg la cumparaturi!” Dar, culmea, nu se da in vant sa mearga prin magazine. „Sunt foarte mandra sa port haine ale designerilor romani, in special pe cele ale Irinei, ale lui Razvan Ciobanu sau ale Mariei Lucia Hohan, pe care sa le accesorizez cat mai spectaculos, asa ca nu dau buzna in magazine la fiecare sezon. De obicei, prefer sa-mi fac cumparaturile ori de cate ori calatoresc, nu din snobism, ci pentru ca asa evit sa intalnesc si alte persoane purtand haine ca ale mele. Ce sa fac? Nu-mi plac uniformele. Cred ca nu sunt singura.”

Zilnic sport plus un DVD
Dar ce face Raicu si nu are legatura cu hainele? „Daca nu sunt plecata, ceea ce s-a intamplat frecvent in ultimele luni, merg in fiecare zi la sala.” Acum trei ani, pe vremea cand prezenta „Big Brother”, a inceput intr-o doara sa faca sport. A constatat ca-i place, si asa a devenit un mod de viata. „De la inceputul acestui an, ma antrenez exclusiv cu Luminita Nicolescu.” Cu ea va scoate si un DVD cu exercitii de tae-bo. „Acum mananc mult mai sanatos, am o viata mult mai ordonata, din care lipsesc excesele. Muncesc pentru felul in care arat.”

Dar cu fata cum ramane?
E un cumparator asiduu de creme, cremute, farduri si alte produse de gen. Pentru ingrijirea corpului este fan Biotherm. Pentru ca aceasta gama nu se comercializeaza in Romania, atunci cand se afla peste hotare isi face provizii. Acelasi lucru se intampla si cu fardurile, pentru ca ii plac produsele MAC. La masaj nu merge des, „ci doar in perioadele in care mi se pare ca descopar cate un pic de celulita. Prietenele mele imi spun ca e doar o parere, dar, stii cum e, daca eu asa cred, ma duc sa remediez problema”. Iar din locurile exotice pe care le viziteaza se intoarce negresit cu uleiuri aromate.

Dieta fusion
Ii place cel mai mult sushi si mancarea fusion. De sarbatori insa, nimic nu se compara cu bunatatile pregatite de mama si de bunica ei. „De altfel, cam astea sunt si singurele perioade din an cand imi ingadui astfel de excese.” Ea gateste pe cont propriu paste si cartofi frantuzesti, dar i-au iesit si scoicile. Se mai lauda cu bezelele pe care le face in coproductie cu bunica.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Cheltuieli fabuloase
Cheltuieli fabuloase
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan