Băiețelul lui Paris Hilton, luat peste picior de internauți. „E deja cu un cap înaintea tuturor”

  • Publicat:

Câteva fotografii cu Phoenix Barron, băiețelul de 9 luni al divei Paris Hilton (42 de ani), moștenitoarea imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton, au stârnit îngrijorare în rândul internauților.

Unii cred că băiețelul ar avea hidrocefalie, o afecțiune care constă în creșterea anormală a volumului capului, ca urmare a creșterii cantității de lichid cefalo­rahidian din cauza unei tumori. Alți internauți au găsit de cuviință să îl ia peste picior pe copil, spunând că ar fi trebuit să-i pună o pălărie pe cap sau că seamănă cu un personaj din desene animate.

La numai o zi după ce a postat fotografiile cu băiețelul ei pe pagina de Instagram s-au adunat peste 27.000 de comentarii și aproape 1,5 milioane de Like-uri.

Bullyingul nu-i ocolește nici pe copiii vedetelor

Deși s-a dorit a fi o postare inocentă, comentariile răutăcioase ale oamenilor nu încetează să curgă.

„Stewie, tu ești?” a comentat o persoană, făcând referire la personajul din serialul de desene animate Family Guy, care are o formă neobișnuită a capului.

„E deja cu un cap înaintea tuturor” a comentat o altă persoană.

Ca răspuns la aceste răutăți, o persoană a comentat: „Aparent, copilul nici nu trebuie să aștepte să ajungă la școală pentru a fi agresat verbal. Se pare că adulții o fac mai bine decât copiii. Să vă fie rușine că râdeți de acest copil. Eu cred că este minunat.”

O altă persoană a comentat: „Ce-i în neregulă cu voi, oameni buni? E doar un copil! Câte comentarii răutăcioase…”

Sfaturile medicale nu au întârziat să apară

Pe de altă parte, au existat și internauți care au preferat să nu facă bullying asupra copilului, dar și-au dat cu părerea despre boala de care ar putea suferi micuțul și au sfătuit-o pe Paris Hilton să se adreseze urgent medicului.

„Du-l neapărat la neurochirurg. Are nevoie de o cască specială. Serios, sunt cadru medical.”

„Arată ca și cum ar avea hidrocefalie. Toți băieții mei au avut capul mare, dar în cazul acesta e mult prea mare. Și sunt asistentă, știu despre ce vorbesc”.

„Băiețelul tău are nevoie de o intervenție pentru a extrage excesul de lichid cerebrospinal. Vedem des astfel de cazuri în secțiile de terapie intensivă neonatală”, spune o altă asistentă.

„Pare că ar avea o formă de craniosinostoză (n.r. – o afecțiune rară în care craniul unui copil nu crește corect și capul va avea o formă neobișnuită). Sper că ai fost la medic”, spune altcineva.

Ce însemnătate are numele Phoenix Barron

Paris Hilton este căsătorită cu antreprenorul Carter Reum. Phoenix Barron, băiețelul lor, s-a născut cu ajutorul unei mame surogat, cuplul preferând să țină ascuns acest lucru până la nașterea copilului.

Diva a explicat că s-a gândit la acest nume în urmă cu 10 ani:

Dacă totul merge bine, până când vei citi asta, Carter și cu mine vom avea un băiețel. Plănuim să-i punem numele Phoenix, un nume pe care l-am hotărât cu ani în urmă când căutam orașe, țări și state pe o hartă, pentru ceva care să meargă cu Paris și Londra.

Phoenix are câteva puncte de referință bune în cultura pop, dar mai important – este pasărea care se stinge și apoi se ridică din cenușă pentru a zbura din nou. Vreau ca fiul meu să crească știind că dezastrul și triumful se întâmplă pe tot parcursul vieții noastre. Și că acest lucru ar trebui să ne dea o mare speranță pentru viitor.

De asemenea, blonda a explicat că al doilea nume al micuțului, Barron, este un omagiu adus bunicului ei, Barron Hilton, care a fost întotdeauna mentorul ei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân