Avril Lavigne

Are acasa peste 100 de perechi de tenisi. Are toane mai tot timpul, sau cel putin asa vrea sa para, si nu e chiar cea mai aranjata vedeta de pe pamant. Insa are un ten stralucitor, un par de reclama si un corp zvelt. Nu a implinit nici macar 23 de ani si
  • Publicat:
Avril Lavigne
Avril Lavigne

Avril s-a lansat la 18 ani, iar managerii i-au facut o imagine de copila in razboi cu toate regulile pamantului. Trebuia doar sa promoveze un clip, „Complicated“, care costase peste un milion de dolari. Strategia a dat roade. Ulterior, insa, tanara domnisoara a inceput sa aiba aparitii peste aparitii pe covorul rosu si n-a mai putut sa vina ciufulita si nemachiata. Si au inceput pretentiile… O sedinta de machiaj natural o costa peste o mie de dolari, iar, pentru ca parul ei saten sa aiba reflexe aurii, scoate din buzunar 3.000 $ la o singura sedinta. Nu-i prea place sa se spele pe cap.

E adevarat sau nu, problema ei. Se ingrijeste insa cu masti pentru par pe baza de alge marine, iar pentru tenul ei iesit din adolescenta isi aplica masti din argila. Si le cumpara pe cele mai bune. Numai pe aceste produse cosmetice da peste 1.000 $ pe luna. Sa trecem la diete. E slabuta, dar destul de scunda si orice gram in plus se vede. Dieteticianul ei i-a ales meniuri bazate pe fructe, legume si gratare – cele mai multe cu fructe de mare. Iar el s-a ales cu onorariu de 1.500 $ pe luna. Si sport face cu un antrenor personal. Anul trecut, Avril s-a casatorit, iar ea si sotul dau 10.000 $ pe luna la sala de sport ca sa fie in forma maxima. In aceasta suma sunt incluse si orele de la bazinul de inot. Merita efortul financiar? „Da!”, spune ea. „Visul meu era sa ma prinda seara pe scena. Mama nu avea nici un dubiu ca asa se va intampla inca de cand aveam doi ani.

Sunt o multime de oameni care ma intreaba daca nu regret ca mi-am distrus adolescenta o data ce am devenit cantareata. Ce pot sa le raspund? Stiti cati oameni talentati asteapta cu anii sa obtina un contract? Eu scriu ce imi vine in minte, cant doar ce-mi place, ma simt bine si nu imi pasa ce cred altii. Deci, am o viata perfecta…”

Suma alocata frumusetii
Make-up:    1.000 $
Hair:  3.000 $
Masti argila pentru ten: 1.000 $
Dietetician:  1.500 $
Sala si bazin: 10.000 $

Total: 16.500$/luna

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Missy Elliott
Missy Elliott
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân