Artista EMAA a dezvăluit sexul bebelușului. Va deveni mamă pentru prima dată

Urmează să nască la începutul verii.
  • Publicat:

Artista EMAA trăiește momente speciale de când a aflat că este însărcinată. A anunțat că va deveni mămică pentru prima dată când avea trei luni de sarcină. Recent, ea le-a spus fanilor virtuali și sexul bebelușului. 

Artista EMAA a dezvăluit sexul bebelușului

Cântăreața EMAA a este însărcinată cu primul ei copil și așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni mamă. Solista de 31 de ani formează un cuplu discret cu partenerul ei de viață, Ștefan, însă pe rețelele de socializare, EMAA s-a destăinuit prietenilor virtuali.

În urmă cu două luni, ea anunța că este însărcinată pentru prima dată, iar vestea i-a luat prin surprindere pe fanii săi. La vremea respectivă, ea publica prima fotografie cu ecografia bebelușului.

Citește și: Cântăreața care a anunțat că este însărcinată pentru prima oară! A arătat prima ecografie a bebelușului

„De trei luni și-un pic, gândirea magică nu mai e doar gândire; nopțile sunt și mai vii, visele și mai fanteziste, iar realitatea mă ia pe sus în toate formele, așa cum a făcut-o mereu, doar că acum mă las și eu mai tare. Mothership called, we were waiting”, a fost mesajul transmis de Emaa pe Instagram.

Va naște o fetiță

Ea spunea că este extrem de fericită că va deveni mamă în curând și că abia așteaptă să-și strângă bebelușul la piept: „Ăsta a fost primul secret și cu adevărat cel mai important; mai am surprize, dar le las să vină pe rând că nici nu știu ce să fac cu atâta fericire deodată, așa cum spunea cineva: „sunt atât de fericită, că îmi este tare frică să nu sperii fericirea.” Vă mulțumesc pentru toată energia și dragul de la voi. Primesc tot ce transmiteți către mine și simt totul extrem de sincer și viu și plin. Love!”, a completat Emaa pe Instagram.

De curând, EMAA a dezvăluit și sexul bebelușului. Artista va avea o fetiță!

Sursa foto: Instagram EMAA

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân