Angelina Jolie vrea sa fie Catwoman

Actrita Angelina Jolie, care a nascut gemeni la inceputul lui iulie, doreste sa interpreteze rolul Catwoman intr-o viitoare pelicula a francizei "Batman", vedeta discutand deja cu producatorii despre acest rol. Julie Newmar, care a interpretat acelasi rol in serialul de televiziune "Batman", difuzat in anii '60, considera ca Jolie ar fi o alegere buna pentru partitura Catwoman, informeazã telegraph.co.uk.
  • Publicat:
Angelina Jolie vrea sa fie Catwoman
Angelina Jolie vrea sa fie Catwoman

Actrita Angelina Jolie, care a nascut gemeni la inceputul lui iulie, doreste sa interpreteze rolul Catwoman intr-o viitoare pelicula a francizei "Batman", vedeta discutand deja cu producatorii despre acest rol. Julie Newmar, care a interpretat acelasi rol in serialul de televiziune "Batman", difuzat in anii ’60, considera ca Jolie ar fi o alegere buna pentru partitura Catwoman, informeazã telegraph.co.uk.

"Angelina ar putea obtine rolul. Prietenii mei din breasla mi-au spus ca ea a discutat deja (cu producatorii, n.r.) despre acest rol. Inteleg de ce i-a starnit interesul. Catwoman este singura dragoste adevarata a lui Batman", a declarat Newmar, in varsta de 74 de ani.

"Este foarte populara in randul femeilor pentru faptul ca este si eroina, dar si o raufacatoare", a adaugat actrita. "Cavalerul negru", a sasea parte a francizei "Batman", s-a situat, in urma cu doua saptamani, pe primul loc in box office-ul nord-american, obtinand incasari record de peste 300 de milioane de dolari in primele zece zile de la lansare.

Printre actritele care au interpretat rolul acesta se numara Eartha Kitt, Lee Meriwether, Michelle Pfeiffer si Halle Berry. Initial, Catwoman a aparut in benzile desenate "Batman", ca adversara a omului liliac, cu un gust deosebit pentru furtisaguri. Incepand cu anii ’90, personajul a inceput sa-si piarda din "calitatile" de raufacatoare, devenind mai mult o anti-eroina.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”