Angelina Jolie, interdictie la copii

Angelina Jolie are interdictie de la medici sa mai ramana gravida.
  • Publicat:
Angelina Jolie, interdictie la copii
Angelina Jolie, interdictie la copii

Angelina Jolie are interdictie de la medici sa mai ramana gravida. O noua sarcina ar pune in pericol atat sanatatea ei, cat si pe cea a bebelusului.

Celebrul cuplu Angelina Jolie-Brad Pitt a primit o veste nu tocmai placuta. Cei doi actori nu-si vor putea mari familia, cel putin pentru o perioada de timp.

Conform revistei "OK", care citeaza un apropiat al cuplului, Angelina nu mai poate ramane gravida pentru ca o eventuala sarcina i-ar afecta starea de sanatate atat ei, cat si bebelusului. "Medicul ei i-a recomandat sa evite sa ramana insarcinata cel putin un an, pentru ca starea ei de sanatate este destul de precara.

Angelina a suferit, in timpul sarcinii cu gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline, de diabet de sarcina, ceea ce i-a afectat serios sanatatea si a reprezentat un adevarat pericol pentru bebelusi. Angelina risca sa faca un atac de cord, iar acest risc poate reaparea si in cazul unei noi sarcini", a explicat medicul Larrian Gillespie.

"Vestea nu i-a picat deloc bine lui Angie, pentru ca ea isi doreste cat mai multi copii biologici cu Brad", a dezvaluit un apropait al cuplului Jolie-Pitt.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Marinescu se marita! Din nou...
Maria Marinescu se marita! Din nou...
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân