Angelina Jolie, interdictie la copii

Angelina Jolie are interdictie de la medici sa mai ramana gravida.
Angelina Jolie, interdictie la copii
Angelina Jolie, interdictie la copii

Angelina Jolie are interdictie de la medici sa mai ramana gravida. O noua sarcina ar pune in pericol atat sanatatea ei, cat si pe cea a bebelusului.

Celebrul cuplu Angelina Jolie-Brad Pitt a primit o veste nu tocmai placuta. Cei doi actori nu-si vor putea mari familia, cel putin pentru o perioada de timp.

Conform revistei "OK", care citeaza un apropiat al cuplului, Angelina nu mai poate ramane gravida pentru ca o eventuala sarcina i-ar afecta starea de sanatate atat ei, cat si bebelusului. "Medicul ei i-a recomandat sa evite sa ramana insarcinata cel putin un an, pentru ca starea ei de sanatate este destul de precara.

Angelina a suferit, in timpul sarcinii cu gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline, de diabet de sarcina, ceea ce i-a afectat serios sanatatea si a reprezentat un adevarat pericol pentru bebelusi. Angelina risca sa faca un atac de cord, iar acest risc poate reaparea si in cazul unei noi sarcini", a explicat medicul Larrian Gillespie.

"Vestea nu i-a picat deloc bine lui Angie, pentru ca ea isi doreste cat mai multi copii biologici cu Brad", a dezvaluit un apropait al cuplului Jolie-Pitt.

 

Maria Marinescu se marita! Din nou...
Maria Marinescu se marita! Din nou...
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată