Anca Dumitra, actriţa din ’Las fierbinţi’, ne demonstrează că e sportivă!

Vă amintiţi de ochii aceia frumoşi pe care îi vedeţi în serialul ‘’Las fierbinţi’’. Cui aparţin? Geaninei, ar spune telespectatorii. Noi ne-am întâlnit cu actriţa care îi dă viaţă, la un antrenament sportiv, pentru că personajul pe care îl joacă cu gingăşie şi talent este unul dintre cele mai alergate din megaproducţia difuzată joi seara pe PRO TV.
  • Publicat:
Anca Dumitra, actriţa din ’Las fierbinţi’, ne demonstrează că e sportivă!

Vă amintiţi de ochii aceia frumoşi pe care îi vedeţi în serialul ‘’Las fierbinţi’’. Cui aparţin? Geaninei, ar spune telespectatorii. Noi ne-am întâlnit cu actriţa care îi dă viaţă, la un antrenament sportiv, pentru că personajul pe care îl joacă cu gingăşie şi talent este unul dintre cele mai alergate din megaproducţia difuzată joi seara pe PRO TV. 

CSÎD: Cum ai devenit Geanina?
 

Anca Dumitra: Mă aflu la începul carierei mele şi am mers, asemenea oricărui actor, la audiţii. În minte că erau multe fete care aşteptau să intre la audiţii şi eu am fost prima pe listă. Nu mi se părea că e un lucru care să mă avantajeze. Nu ştiu de ce m-au ales. Toată lumea crede despre Geanina, pe care am ajuns să o interpretez, că este prostuţă.

Eu m-am gândit însă la personaj ca la o fată naivă care, poate, pare prostuţă, pentru că acţionează la primul impuls. Aşadar, eu o gândesc drept naivă şi nu prostuţă. Şi mai pot să spun despre ea că are delicateţe şi e un om curat. Oricum, e un personaj pe care mi-am dorit enorm să îl joc!

CSÎD: Pe ecran eşti într-o perpetuă mişcare!

A.D.: Am doar 24 de ani, deci trebuie să mă mişc (râde). Cred că sunt cel mai alergat personaj din serialul ‘’Las fierbinţi’’! Spre exemplu, în sezonul al doilea, eu am alergat cel mai mult, deşi cumva toţi de pe platou suntem activi. Am avut două episoade cu adevărat solicitante, în care am alergat de mama focului, deci mă menţin (râde)!

CSÎD: Şi, totuşi, scenaristul sau regizorul: Care dintre aceştia crede că Geanina trebuie să fie în formă maximă?

A.D.: Scenaristul serialului, Mimi Brănescu, a scris despe o Geanina mai mult decât sportivă. Ea trebuie să alerge fie în pădure, fie pe bicicleta, tot timpul are acţiuni palpitante în care se presupune că trebuie să facă efort. Uite, i-au inventat şi bicicleta roz care e potrivită pentru un copil de 6-7 ani…

CSÎD: Cred c
ă îţi trebuie antrenament să poţi folosi o bicicletă de copil…

A.D.: Nici nu vă imaginaţi ce efort trebuie să depui ca să reuşeşti să conduci o bicicletă destinată unui copil mic. Mie mi-a luat ceva timp, dar acum reuşesc, bine cred (râde)! Amuzant e însă că într-un episod trebuie să merg cu actorul care îl interpretează pe Dorel pe acea bicicletă roz. Nu am putut să realizăm acest obiectiv şi, până la urmă, el a alergat după mine. Şi eu acceleram şi el alerga şi tot aşa!

CSÎD: Ai doar 24 de ani. Cum e pentru tine să lucrezi la o megaproducţie de televiziune?

A.D.: Pe platou e o mână de profesionişti, mă refer şi în spatele şi în faţa camerei. În privinţa actorilor, sunt nume mari, sunt şi actori mai tineri, dar toţi talentaţi şi plăcuţi. Dificultatea mea e de a mă situa la înălţimea lor profesională, încerc să învăţ şi mă bucur că fac parte dintr-o echipă foarte frumoasă.

CSÎD: Când preferaţi să filmaţi?

A.D.: Acum aproape 3 ani, ne-am reunit şi s-a gândit acest serial. Acum, filmăm cât afară există vegetaţie, deci din mai până în octombrie. Ţin minte că anul trecut, în octombrie, era deja frig şi eu purtam tot fustiţele acelea minuscule…

CSÎD: În restul timpului, ce faci?

A.D.: Încerc să mă menţin în formă! Sunt un pic leneşă, trebuie să recunosc. Dar mi-am făcut un abonament la sală şi am înţeles că e indicat să fac mişcare organizată de 3 ori pe săptămână. Când merg să mă schimb la vestiar, văd şi femei care au o vârstă şi, cel mai probabil, şi lucrează şi au şi copii acasă.

Asta mă mobilizează! Dacă ele pot, eu de ce să nu pot mai ales că deocamdată nu mi-am construit o familie? Această situaţie mă determină să bifez 3 şedinţe la sala de sport pe săptămână. Am descoperit fittball-ul. E un sport distractiv, interactiv. Şi pentru mine e important să interacţionez cu cei din sala de sport, ca să mă ambiţionez şi mai tare!

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”