Amintiri de la nunta Deliei Matache

Delia Matache s-a căsătorit cu omul de afaceri Răzvan Munteanu, iar petrecerea pentru sărbătorirea momentului unic a fost organizată pe platourile Media Pro din Buftea.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Amintiri de la nunta Deliei Matache

Delia Matache s-a căsătorit cu omul de afaceri Răzvan Munteanu, iar petrecerea pentru sărbătorirea momentului unic a fost organizată pe platourile Media Pro din Buftea.

Invitaţii mirilor au fost plăcut impresionaţi de întreg evenimentul – de la muzică la mâncare – şi încă mai povestesc despre cât de bine s-au simţit:

“A fost cea mai frumoasă petrecere la care am participat în viaţa mea, totul a fost perfect, până la cel mai mic detaliu, iar Delia şi Răzvan au fost mai frumoşi şi mai fericiţi ca niciodată! Le doresc tot binele din lume!” a mărturisit domnişoara de onoare, Crisa Kyra, care a prins şi buchetul miresei.

La fel de încântată de nunta Deliei Matache a fost şi Delia Antal, o bună prietenă a mirelui şi regizoarea filmului „D’ORA”:

“M-am simţit extrem de bine la nunta Deliei cu Răzvan, am dansat până dimineaţa, când am renunţat la sandale! Mă dor şi acum picioarele! O petrecere inedită, o organizare impecabilă şi cel mai mult m-a impresionat, dar nu surprins, spectacolele cu diferiţi artisti, design-ul locaţiei, nişte idei geniale ce nu s-au mai făcut în România. Este, cu siguranţă, cea mai superbă nuntă la care am fost vreodata, s-a văzut că a fost organizată în detaliu de artişti şi, bineînţeles, cu invitaţi aleşi pe sprânceană, parcă am fost într-un film, nu la o nuntă! Mirii au fost foarte veseli şi cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul serii, am dansat împreună şi ne-am distrat aşa cum nu am mai făcut-o de mult! Mi-a plăcut mult locaţia de la Buftea, de pe lac, şi dacă o să mă căsătoresc în România, vreau să fac nunta în acelaşi loc!

Invitaţii au fost extrem de mulţumiţi de atmosfera creată de Horia Brenciu, Damian Draghici, dar şi de unele dintre cele mai frumoase melodii lui Andrei si ale lui Pepe.

Citiţi şi: Delia s-a măritat. A devenit doamna Munteanu

Delia Matache, pregătiri pentru nuntă. Cere pe Facebook sugestii pentru verighete

Delia Matache: “Mi-am gasit linistea sufleteasca alaturi de Răzvan!”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Robbie Williams a devenit tată
Robbie Williams a devenit tată
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”