Robbie Williams a devenit tată

Cântăreţul britanic Robbie Williams a devenit tată pentru prima dată, la vârsta de 38 de ani, după ce soţia lui a adus pe lume, marţi, o fetiţă, care a primit numele Theodora Rose, informează agenţia de presă Mediafax.
  • Publicat:
Robbie Williams a devenit tată

Cântăreţul britanic Robbie Williams a devenit tată pentru prima dată, la vârsta de 38 de ani, după ce soţia lui a adus pe lume, marţi, o fetiţă, care a primit numele Theodora Rose, informează agenţia de presă Mediafax.

Starul britanic s-a folosit de Twitter pentru a-şi anunţa fanii că soţia lui, Ayda Field, a născut o fetiţă.

„Slavă Domnului, Theodora Rose Williams, cunoscută şi sub numele de Teddy, s-a născut la ora 15.33, pe 18 septembrie 2012, şi a avut la naştere greutatea de 3,28 kilograme. Bebeluşul, mămica şi tăticul sunt cu toţii extaziaţi. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele voastre”, a scris cântăreţul.

Fostul membru al grupului “Take That” dorea să asiste neapărat la naşterea fiicei sale şi, aflat în prezent în turneu în Marea Britanie, a decis să închirieze un avion privat care să îi stea permanent la dispoziţie, pentru a ajunge cât mai repede la Londra.
Anterior, starul declarase că doreşte să îşi crească fiica în Marea Britanie şi nu la Los Angeles, unde locuieşte alături de soţia lui, o americancă de origine turcă.

„Nu vreau ca bebeluşul nostru să fie educat la Los Angeles, pentru că aş prefera ca ea să înveţe emotivitatea şi fineţurile britanice. Vreau ca bebeluşul meu să deţină paşaport britanic, dar încă nu am decis unde va creşte copilul”, declara Robbie Williams, în urmă cu câteva săptămâni.

Robbie Williams şi Ayda Field s-au cunoscut la puţin timp după ce cântăreţul britanic s-a externat dintr-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, în anul 2007. Aceea a fost a doua internare a starului, prima având loc în 1995, la puţin timp după ce Robbie Williams a părăsit grupul “Take That”.

Robbie Williams a cerut-o în căsătorie pe Ayda Field în noiembrie 2009, în timpul unei emisiuni radiofonice din Australia. Înainte de nuntă, potrivit presei britanice, cântăreţul ar fi convins-o pe viitoarea lui soţie să semneze un contract prenupţial, pentru a-şi proteja averea de aproximativ 100 de milioane de dolari, în eventualitatea unui divorţ.

Robbie şi Ayda s-au căsătorit în august 2010 în cadrul unei ceremonii spectaculoase, ce a fost organizată la vila pe care artistul britanic o deţine la Los Angeles.

UPDATE: Iată imaginea mândrului tătic alături de fetiţa lui postată de artist pe site-ul său oficial cu menţiunea: „Tăticul la al doilea schimb de scutec… a doua zi a lui Teddy pe planetă”

Robbie Williams

 

Citeşte şi: Robbie Williams plânge la reclamele cu bebeluşi

Robbie Williams le cere fanilor sugestii pentru numele copilului său

Robbie Williams a inventat un nou sport

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan