Amber Heard, apariţie controversată într-o moschee din Turcia. Fotografia pentru care a fost aspru criticată

Amber Heard, fosta soţie a lui Johnny Depp a fost aspru criticată de internauţi după ce a publicat pe o reţea de socializare o fotografie cu ea îmbrăcată „inadecvat” în timp ce vizita o moschee din Istanbul.
  • Publicat:

Amber Heard, fosta soţie a lui Johnny Depp a fost aspru criticată de internauţi după ce a publicat pe o reţea de socializare o fotografie cu ea îmbrăcată „inadecvat” în timp ce vizita o moschee din Istanbul.

Actriţa, în vârstă de 34 de ani, se afla în vacanţă în Turcia după ce a depus mărturie, în Londra,  în procesul de calomnie al fostului său soţ, Johnny Depp.
Amber Heard a publicat pe Instagram o fotografie cu ea fără sutien, „purtând hijab ca pe un accesoriu modern” şi arătându-şi gâtul şi părul.

Amber a distribuit imaginea alături de mesajul:  „Mi-am petrecut ziua plimbându-mă prin magia moscheilor din Istanbul şi sunt de-a dreptul îndrăgostită de acest oraş superb”.

În ciudat aparentei aprecieri a culturii oraşului, utilizatorii de internet au criticat-o aspru pe actriţa pentru că şi-ar fi arătat prea mult din corp.

Pe Twitter, o persoană a scris: „Amber Heart nu are deloc respect pentru religie după cum am văzut de multe ori. Postează când merge la moschee. Foloseşte Hijab ca un accesoriu de modă. Părul şi gâtul se văd şi nu poartă sutien. A mai postat acelaşi lucru înainte şi l-a şters imediat, însă acum a respostat”.

Actriţa a răspuns furioasă: „Nu. Se pare că cine a plătit să fie scris asa ceva nu a fost plătit destul. Spun pe înţelesul tuturor: moscheile sunt locuri adevărate. Aşa sunt şi muzeele şi biserile. Aşa sunt şi eşarfele pentru cap (care sunt necesare când vrei să le vizitezi). Mister elucidat”, scrie Daily Mail.

Amber Heard se află într-un proces cu fostul soţ, diferit de cel de calomnie, în care a depus mărturie înainte să plece în vacanţă. Johnny Depp îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari, după ce aceasta l-a acuzat de violenţă domestică.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristina Tudor - Redactor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”