Ajutor! S-a terminat vacanta!

articol
  • Publicat:
Ajutor! S-a terminat vacanta!
Ajutor! S-a terminat vacanta!

1Inrameaza cea mai reusita poza din vacanta si asaz-o pe birou sau scaneaz-o si pune-o pe desktop-ul calculatorului. Fie ca este o fotografie cu tine pozand in diva, rasturnata pe un sezlong in fata marii, fie ca e imaginea unui loc a carui frumusete ti-a taiat rasuflarea, o sa-ti ridice moralul cat ai clipi.

2In vacanta, te-ai rupt in figuri pe ringul de dans pe „Hips don’t lie” a Shakirei. Aduna toate melodiile care rasunau de dimineata pana seara pe plaja, pune-le pe un CD si asculta-l ori de cate ori ti-e dor de vacanta.

3Intra pe net (sau suna la doamna Romica de la INMH) si afla cum va fi vremea in week-end-urile urmatoare. Daca va fi frumos, da o fuga pana la Constanta sa revezi marea sau urca la Busteni pentru o panorama a muntilor.

4Cauta la televizor un serial de vacanta, cu plaja, palmieri, barci, actori frumosi si dezbracati in stil Baywatch. Macar decorurile sunt exotice…

5Daca esti norocoasa si nu esti obligata sa te imbraci in tinuta office la serviciu, pune-ti in evidenta bronzul prin rochite de vara albe sau turcoaz. Ia-ti papucii de plaja si geanta din rafie si adu-ti aminte de plimbarile pe plajele cu nisip fierbinte.

6Sterge-o mai repede de la serviciu si, atata timp cat vremea mai e frumoasa, profita si iesi cu prietenii la o terasa.

7Incepe sa te gandesti deja la ce o sa faci in vacanta de Craciun. Inca e devreme si poti visa cu ochii deschisi la tot felul de destinatii fabuloase. Mai tarziu, cand o sa incepi sa faci calcule, o sa ti se mai tempereze entuziasmul, dar, acum, poti visa la orice destinatie.

Mai obositi dup vacanta
Un sondaj realizat de cercetatorii YouGov pentru compania Investors in People arata ca, in Marea Britanie, doar unul dintre patru angajati se intoarce la serviciu dupa vacanta simtindu-se odihnit si revigorat, si ca aproape 60% dintre ei nu sunt deloc entuziasti ca trebuie sa-si reia sarcinile de munca.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân