Adele: ce a implicat procesul de slăbire

În ultimii ani, Adele a slăbit enorm, fapt ce a atras toată atenția asupra ei. Vedeta a detaliat perspectiva ei asupra procesului de slăbire.
  • Publicat:
Adele: ce a implicat procesul de slăbire
Foto: Hepta

În ultimii ani, Adele a slăbit enorm, fapt ce a atras toată atenția asupra ei. Odată cu lansarea noului ei album, 30, principalul subiect de discuție al interviurilor sale a fost corpul ei și cum a ajuns la această transformare spectaculoasă de care lumea încă este curioasă. Vedeta a detaliat perspectiva ei asupra procesului de slăbire, iar într-un interviu pentru The Face a clarificat că deși se simte foarte fericită în acest moment, această fericire nu se datorează kilogramelor de care a scăpat, ci datorită dedicării pe care a oferit-o creierului cu ajutorul terapiei.

De asemenea, cântăreața a dezvăluit că pierderea în greutate nu a fost un bilet spre a-și iubi fiecare centimetru din corp necondiționat. Ea menționează publicației că are aceleași sentimente vizavi de corpul ei și încă își detestă brațele și picioarele și nu se simte confortabil să le afișeze. Mai mult, cântăreața menționează că deși a fost distractiv să își schimbe complet garderoba, „am fost nevoită să scap de multe haine cu care aveam amintiri”.

Adele, despre durerile de spate provocare de kilogramele în plus

Cântăreața menționează că partea bună după procesul de slăbire este faptul că a scăpat de o durere de spate cu care se confrunta încă de la vârsta de 15 ani. Mai apoi, după operația de cezariană din 2012 făcută pentru a-l aduce pe lume pe fiul ei, Angelo, durerile au fost tot mai frecvente, iar mersul la sală a ajutat-o în acest sens.

„Pot să fac mai multe lucruri, pot chiar să alerg mai mult cu copilul meu”, povestește vedeta.

În spațiul public s-a vorbit foarte mult de faptul că pierderea în greutate a afectat-o, dar artista este conștientă că a fost cea mai bună cale pentru ea.

„Bineînțeles, știu că multe persoane sunt afectate de asta”, spune artista despre kilogramele în plus. „Asta este reala problemă. Nu este responsabilitatea mea și nu am încercat niciodată să-mi setez validările față de altcineva. Mi s-a spus asta de când eram tânără. Dacă îți dorești ceva, o faci pentru tine. Dacă vrei să ajungi undeva, este aventura ta. Mă întristează că lumea are așteptări de la mine. Felul în care alte persoane arată, ceea ce spun, nu este treaba mea”, a continuat Adele cu privire la comentariile făcute în mediul online.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân