Actriţa Shannen Doherty a postat noi imagini emoţionante de la şedinţele de chimioterapie

Actriţa Shannen Doherty duce o luptă grea de supravieţuire după ce a fost diagnosticată cu cancer de sân. Aceasta a postat pe contul său de Facebook noi imagini de la şedinţele de chimioterapie şi a primit mii de mesaje de susţinere din partea fanilor săi.
  • Publicat:

Actriţa Shannen Doherty duce o luptă grea de supravieţuire după ce a fost diagnosticată cu cancer de sân. Aceasta a postat pe contul său de Facebook noi imagini de la şedinţele de chimioterapie şi a primit mii de mesaje de susţinere şi încurajare din partea fanilor săi.

Interprea Brendei din serialul “Beverley Hills”  a ales să facă publică această luptă şi a postat de-a lungul ultimei luni poze care surprind şedinţele de chimioterapie şi sprijinul pe care îl primeşte din partea soţului, familiei şi prietenilor.

În ultimele luni, Shannen a publicat mai multe fotografii emoţionante, începând cu acelea în care şi-a ras părul. Actriţa suferă de o  formă severă de cancer de sân şi a dezvăluit recent că boala s-a extins şi la alte organe.

“Am avut cancer la sân, dar s-a răspândit până la ganglionii limfatici. În cadrul unei intervenţii chirurgicale am aflat că s-a extins în mai multe zone din corp. Necunoscutul este cel mai înfricoşător lucru. Nu stiu dacă chimioterapia o să funcţioneze sau dacă o să am rezultate bune după radioterapie. Nu ştiu dacă tot calvarul se va termina acum sau o să mai trec prin altă formă de cancer. În rest, totul este suportabil”, a declarat Shannen într-un interviu televizat.

Imaginea emoţionantă  în care se află pe patul de spital, în timp ce asistent îi administrează tratamentul a strâns mii de comentarii de susţinere pe Facebook. Shannen Doherty a scris: „Feţele cancerului. Ziua de chimioterapie. Diavolul Roşu îmi este injectat prin intermediul perfuziilor din pieptul meu.Dawn, asistenta mea, are mare grijă de mine!”

Prin pozele postate pe contul său de socializare, Shannen arată că face tot posibilul pentru a se vindeca şi face public modul în care cancerul i-a schimbat viaţa.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan