Avanpremieră #Selfie69 în Bucureşti. Spectator: Hai la film! În sfârşit se fac comedii în România

#Selfie69, cea de-a doua parte a poveştii cu cel mai mare succes românesc de box-office în 2014, a avut avanpremiera joi în Capitală, iar, după reacţiile publicului, comedia deţine reţeta perfectă pentru a umple sălile de cinema şi chiar să depăşească succesul înregistrat de #Selfie.
  • Publicat:

#Selfie69, cea de-a doua parte a poveştii cu cel mai mare succes românesc de box-office în 2014, a avut avanpremiera joi în Capitală, iar, după reacţiile publicului, comedia deţine reţeta perfectă pentru a umple sălile de cinema şi chiar să depăşească succesul înregistrat de #Selfie.

„Filmul nu e doar pentru adolescenţi. Partea a două e mai mult despre iubire, despre evoluţie, despre ce faci atunci când conştientizezi că ai greşit, cum rezolvi o problemă. Şi cred că e o chestie foarte importantă de privit – din punctul de vedere al părinţilor. Pentru că îţi dai seamă că tu îţi vezi copilul foarte mult timp ca pe un copil, indiferent de ce vârstă ar avea. Dar el creşte şi are nevoie, la un moment dat, ca părintele să se transforme într-un prieten, să-l înţeleagă, să-l ajute, să-l îndrume. Şi astfel cred că filmul e o lecţie de viaţă, şi pentru adolescenţi, şi pentru părinţi”, spune actriţa Crina Semciuc, cea care dă viaţă personajului Yasmine.

Comedia #Selfie69 a fost proiectată joi, 8 septembrie, în avanpremieră specială pentru echipă şi invitaţi la Cinema City. Când îi întrebi pe actori ce părere au despre #Selfie69, toţi spun: E musai de văzut, e comedie, e love story.

„Partea mişto a fost că a trebui să ne reîntâlnim după doi ani şi să luăm personajele de unde au rămas”, a spus Alex Călin (Brain), adăugând că personajul din această producţie l-a trecut prin diverse alte situaţii pe care nu şi le imagina pentru personajul din primul „Selfie” – „Şi a fost foarte mişto pentru că am descoperit o grămadă de alte noi valenţe”.

Iar reacţia spectatorilor care au avut ocazia să vadă filmul anunţă deja că „#Selfie69” va fi un succes. „Mi-a plăcut, a fost amuzant. Mă bucur că în sfârşit se fac comedii şi în România”, a declarat un spectator, în timp ce altul spune care e starea de spirit cu care ieşi din sala de cinema: „Pleci fericit. Îţi dă o stare foarte bună. Hai la film!”

„Primul film a avut succes, dar cumva cu frână, pentru că publicul nu e obişnuit să vină la filme româneşti. Au fost făcute filme triste. Fiind cumva sătui de acest gen, filmul asta a venit şi a creat un buzz şi a adus peste 100.000 de spectatori. Acum cred că au prins ceva mai multă încredere că merită să mergi la un astfel de film şi da, cred că va avea mai mult succes”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristina Iacob, regizorul filmului #Selfie69.

Cristina recunoaşte că are şi o parte preferată din noua producţie: „E secvenţa tango-ului la care s-a muncit două luni de zile. Şi la muzică s-a muncit mult: au fost două sute şi ceva de variante la acea piesă”.

La evenimentul de joi seara au fost prezenţi, printre alţii, Sore, Smiley, Virgil Ianţu (una dintre vedetele care apare in film, ca invitat special al producţiei), Andreea Marin, Oana Sârbu, Giulia Anghelescu, Cornel Ilie (solistul trupei Vunk), Gabi Jugaru, Malvina Cervenski şi Bogdan Cervenski, Giulia Anghelescu sau Cristina Spătar.

Supradoza de comedie „#Selfie69” (2016), sequel-ul succesului de public „#Selfie” (2014), va fi lansat în cinematografe în 16 septembrie, distribuit de Zazu Film.

Până atunci, sâmbătă, 10 septembrie, într-un spectacol cu actorii şi echipa, „#Selfie69” va fi proiectat în avanpremieră la Grand Cinema & More (Băneasa), iar bilete pot fi cumpărate de pe site-ul cinematografului.

După aventura din „#Selfie”, de dinainte de bacalaureat, „#Selfie69” spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea. Lungmetrajul spune povestea celor trei protagoniste din prima parte care pun un pariu absolut nebun, ce devine viral pe facebook – care dintre ele se marită prima în trei zile. Astfel, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) şi Ana (Flavia Hojda) trec astfel prin capcanele, tentaţiile şi pericolele ce apar în urma acestei provocări. Aşa că, plecate-de-acasă (atât la propriu cât şi la figurat) ele caută cu înverşunare inelul mult visat. După câteva tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se aşteptau.

Din distribuţie fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) şi Răzvan Vasilescu (Nea Ceauşu).
Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huţuleac, alături de actori consacraţi sau debutanţi, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuţ, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piştereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan.
Artiştii Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianţu, Speak, Codin Maticiuc sunt câţiva dintre invitaţii speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra, iar imaginea îi aparţine lui Barbu Bălăşoiu. De muzica filmului s-au ocupat producătorii HaHaHa Production. „#Selfie69” este produs si distribuit de Zazu Film.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”