Shannen Doherty se intoarce in rolul Brenda Walsh

Actrita americana Shannen Doherty va intra din nou in pielea personajului Brenda Walsh, in spin-off-ul serialului "Beverly Hills, 90210", produs de regretatul Aaron Spelling, care a avut un mare succes in anii '90.
  • Publicat:
Shannen Doherty se intoarce in rolul Brenda Walsh
Shannen Doherty se intoarce in rolul Brenda Walsh

Actrita americana Shannen Doherty va intra din nou in pielea personajului Brenda Walsh, in spin-off-ul serialului "Beverly Hills, 90210", produs de regretatul Aaron Spelling, care a avut un mare succes in anii ’90.

In noul serial de televiziune, Brenda, devenita o regizoare de teatru celebra, se va intoarce la liceul la care a invatat, West Beverly Hills High, pentru a pune in scena un musical, informeaza accesshollywood.com.

Doherty a parasit serialul original in 1994, spunand ca rolul sau o face sa se simta "nefericita". In spin-off-ul serialului "Beverly Hills 90210" vor mai juca Tori Spelling, fiica regretatului producator al serialului original, Aaron Spelling, care va relua rolul Donna Martin, devenita proprietara unui magazin de lux, şi Jennie Garth, ce va intra din nou in pielea personajului Kelly Taylor, devenita consilier educativ la liceul la care a invatat, West Beverly Hills High.

Noul serial, care va fi lansat in Statele Unite pe 2 septembrie, va fi produs de postul de televiziune CW. Potrivit unor surse, creatorul serialului original, Darren Star, nu se va implica in acest proiect. Acesta ar fi al doilea spin-off al seriei despre un grup de adolescenti privilegiati din Beverly Hills, care a fost difuzata de postul de televiziune Fox in perioada 1990 – 2000.

Articol preluat de pe Mediafax.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”