Actrița din Baywatch, diagnosticată cu cancer de sân: Mi-a căzut cerul în cap. Am plâns și am ajuns la cele mai profunde și întunecate gânduri

Vedeta „Baywatch”, Nicole Eggert, trece prin momente dificile.
  • Publicat:

Nicole Eggert, în vârstă de 51 de ani, celebra actriță din Baywatch a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiul 2. Declarațiile șocante au fost făcute în cadrul unui interviu acordat pentru publicația People. 

Nicole Eggert din Baywatch, diagnosticată cu cancer la sân

Vedeta din Baywatch, Nicole Eggert, a declarat public că se confruntă cu o boală cruntă. Ea a povestit că a simțit o „o durere mare” în sânul stâng la sfârșitul lunii octombrie 2023. Recent, în urma unei mamografii, urmată de trei biopsii, Nicole Eggert a aflat că suferă de cancer mamar.

Nicole Eggert, mamă a două fiice, a explicat că a plâns foarte mult când a aflat durul diagnostic.

Declarații sfâșietoare

„Așa mi-am petrecut sărbătorile. Am plâns și am ajuns la cele mai profunde și întunecate gânduri.”, a declarat vedeta.

Citește și: Un cancer agresiv l-a răpus pe actorul mexican Adan Canto, la doar 42 de ani

Vedeta din Baywatch este stabilită în California și a precizat că este supusă unor teste suplimentare pentru a determina de ce tip de tratament va trebui să urmeze pe viitor.

„Am un drum de parcurs, dar eu sunt foarte adepta vindecării minte-corp, așa că simt că nu am cum să mă vindec dacă rămân supărată și îngrijorată din cauza asta. Trebuie să gândesc pozitiv”, a mai adăugat actrița de 51 de ani.

Ce simptome a avut

Înainte de a afla că suferă de cancer, Nicole a crezut că are doar un nivel ridicat de estrogen.

Citește și: Femeile sunt expuse zilnic la aproape o mie de substanțe chimice asociate cu cancerul la sân, potrivit unui nou studiu

„Mă agățam de acea speranță că nodulul se datora estrogenului, că acesta era cauza nodulului și că totul va fi bine. Este ceva cu care toată lumea se confruntă într-o formă sau alta, fie că se confruntă ei înșiși, fie că cunosc pe cineva sau sunt rude cu cineva. Este acolo. Este ceva cu care trebuie să ne confruntăm. Nu există niciun motiv să ne luptăm singuri și nu există niciun motiv să ne fie rușine de asta”, a mai adăugat aceasta, notează People.com. 

Sursa foto: Profimedia & Instagram Nicole Eggert

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân