5 vedete din România care au adoptat copii și le-au oferit o viață mai bună

  • Publicat:

Adopția unui copil este un subiect difici de înțeles de unele persoane. Cu toate acestea, din ce în ce mai multe familii aleg să adopte un copil, cu atât mai mult cu cât nu pot avea unul pe cale naturală. Iată care sunt vedetele din România care au înfiat și n-au regretat nicio secundă că au făcut-o!

5 vedete din România care au adoptat

Teo Trandafir

Teo Trandafir și-a dorit mereu un copil, însă problemele nu i-au permis să rămână însărcinată. A decis astfel să infieze și așa a ajuns să o cunoască și să o ia acasă pe Maia, cea care i-a schimbat radical viața.

„L-am întrebat pe Dumnezeu dacă trebuie să fac pasul acesta, iar la scurt timp acesta mi-a răspuns și așa a apărut Maia”, a declarat îndrăgita prezentatoare TV la vremea aceea.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu

În urmă cu câțiva ani, Horia Brenciu și soția să, Alice Dumitrescu, au adoptat un băiețel. Despre infierea lui Toma, artistul a povestit că: „Adopţia este un proces complex. El are darul de a sonda cât de mult doreşte un cuplu să iubească un copil. E greu, dar nu imposibil, iar când vezi copilul, nimic nu mai contează. Uiţi de orice efort, supărare sau frustrare.”

„…Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor”, a mai spus acesta.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au decis să adopte, în 2017, o fetiță pe are au numit-o India Roxana. Cuplul a fosr destul de dicret cu privire la alegerea lor, iar Dana Nalbaru a spus doar atât: „Eu am trecut prin tot felul de greutăţi de-a lungul vieţii, dar pe lângă asta, viaţa mi-a dat înapoi extraordinar de multe. Şi atunci am simţit că vreau să dau cuiva, la modul real, ceva înapoi. Aşa a apărut ideea adopţiei, pentru că atunci când adopţi un copil, schimbi real viaţa lui. E clar că Roxana ar fi avut o cu totul altă viaţă dacă noi nu am fi adoptat-o”.

Citește și: Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au adoptat o fetiţă

Oana Sârbu

Oana Sârbu a adoptat un băiețel în 2009, pe vremea în care încă se află într-o relație cu jurnalistul Robert Turcescu. În prezent, Stelian, băiatul acestora, urmează cursurile unui liceu cu profil muzical.

„Desigur, mami e o artistă pentru el, un exemplu și din punctul ăsta de vedere. Dar nu vreau să incomodez dezvoltarea personalității lui. (…) Și el ia premii, trofee. Și el ia medalii, la schi, de exemplu. Și mami ia medalii și premii. Și avem un perete unde le etalăm pe toate. Mami nu e cu nimic mai presus că el decât prin experiențele acumulate. Și încerc să fiu o mamă-prietenă”, a spus artista într-un interviu.

Paula Seling

Paula Seling este și ea mama unei fetițe de 9 ani, pe nume Elena. Cântăreața, discretă din fire cu viața sa personală, a preferat să păstreze secretă această alegere.

„Am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite, la o grădiniță la care Elena a fost temporar și în urmă căreia a venit plângând acasă. Viața unui copil în situația Elenei este destul de complicată, copiii, uneori, preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate. Nu e vină lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fața oricăror situații”,  a declarat Paula Seling.

Citește și: Mamele adoptive de la Hollywood

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân