Mamele adoptive de la Hollywood

Eşti vedetă şi vrei să-ţi măreşti familia? Atunci treci printr-un proces lung prin care poţi să aduci din oricare colţ al lumii un copilaş simpatic. În felul acesta, câştigi suplimentar un capital de imagine enorm. Nu-i aşa că merită? La Hollywood cu siguranţă adopţia face toţi banii.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Mamele adoptive de la Hollywood
Cuprins
  1.  
  2.  

Eşti vedetă şi vrei să-ţi măreşti familia? Atunci treci printr-un proces lung prin care poţi să aduci din oricare colţ al lumii un copilaş simpatic. În felul acesta, câştigi suplimentar un capital de imagine enorm. Nu-i aşa că merită? La Hollywood cu siguranţă adopţia face toţi banii.

Charlize Theron are un Oscar, un chip pe care îl apreciază oricine şi, de anul acesta, un băieţel pe nume Jackson. Acum 2 ani, a început formalităţile de adopţie. A trecut prin toate etapele lungi de evaluare şi experţii în adopţii au găsit-o pretabilă pentru un copil mic. ‘’Nu ştiu să descriu sentimentul de a avea un copil. Acum am ajuns în sfârşit la o situaţie normală, aşa cum ar trebui să fie’’, povesteşte ea.

Charlize s-a adaptat repede la regulile pe care le presupune îngrijirea unui copil mic. Iniţial, nici n-a vrut să audă de prezenţa unui bone în casa ei. Mărturisea că i se pare de-a dreptul emoţionant să schimbe un… scutec.

Acum a ajuns la concluzia că un mic ajutor zilnic nu strică nici măcar unei mame de copil adoptat. Dar chiar şi cu ajutor, ea se ocupă de hrana micuţului, de cumpărăturile fără sfârşit pe care le presupune un copil. În plus, jumătate din zi e destinată relaţiei cu cel mic. Iar producătorii ştiu această condiţie. Şi o acceptă.

Sandra Bullock a trecut şi ea prin lungul drum al adopţiei. Imediat ce a aflat că soţul are nenumărate amante, Sandra a decis că e vremea divorţului. Cu puţin înainte să îşi ia adio de la soţul infidel, Sandra a primit un cadou cu adevărat nesperat. Este vorba despre băieţelul de culoare Bardo Bullock.

Vedeta spune că procesul adopţiei este anevoios, consumă timp şi energie. ‘’Nu am intervenit deloc în acest proces. Asemenea oricărui muritor de pe planetă, am aşteptat cuminte să primesc un copilaş. Şi aşteptarea a meritat 100%’’, spune ea.

Sandra îşi plimbă copilaşul peste tot, inclusiv pe platoul de filmare. Motivul? Nu vrea să piardă nici un moment din viaţa micuţului. La filmări, Sandra îşi dedică, la fiecare 2 ore, timp pentru copil. Îi dă de mâncare, îl schimbă, se joacă împreună în rulota personală.

‘’Când sunt într-adevăr liberă, petrecem fiecare moment împreună. Copilul este cel mai mare vis pe care l-am avut. A venit la momentul potrivit, deşi a fost dorit mai bine de 10 ani fără să vrea să apară. Aveam momente în care îmi imaginam că n-o să devin niciodată mamă şi mă apuca depresia.

La un moment dat, eram căsătorită cu bărbatul la care visasem şi mi se părea firesc să avem şi un copil. Soţul meu s-a dovedit altfel decât îmi imaginam eu. Dar chiar dacă mariajul meu a avut un final nefericit, nu a eliminat dorinţa imensă de a avea un copil. Când l-am văzut prima oară, a fost cu adevărat un dar divin.”

Madonna avea deja 2 copii biologici când a decis că e cazul să îşi mărească familia cu 1 copil provenit dintr-o ţară extrem de săracă. Copilaşul adoptat a fost ulterior sursa unui scandal. Parte din familia sa s-a războit cu Madonna pe motiv că adopţia nu ar fi fost chiar legală. Cert este că Madonna are 3 copii în acest moment. Dacă adopţia a fost sau nu o strategie de imagine, rămâne la aprecierea publicului. În privinţa copilului însă, este clar că şansa pe care a primit-o este una cu adevărat mare.

Mai ales că, în ciuda aparenţelor, mai toate bonele care au lucrat pentru ea spun că este o mamă bună. Şi foarte bogată, aşadar copilul biologic măcar are o şansă mare în viaţă. În 2009, Katherine şi soţul ei, cântăreţul Josh Kelley, au adoptat-o pe Naleigh, în vârstă de 10 luni, din Coreea de Sud. Actriţa spune că prima dată fetiţa a respins-o, apropiindu-se mai degrabă de tatăl ei adoptiv.

„M-am luptat foarte tare să fiu acceptată ca mamă de fiica mea. Respingerea ei mi-a frânt inima.” Heigl spune că, prima dată, s-a refugiat în muncă, dar apoi a realizat că aşa nu va rezolva situaţia. „În momentul în care am înţeles acest lucru, am încetat să mai lucrez atât de mult”, spune ea. Actriţa a renunţat la serialul ‘’Anatomia lui Grey’’ pentru a petrece mai mult timp cu copilul.

‘’Nu aveam cum să fiu altfel o mamă bună pentru o fetiţă adorabilă’’, continuă ea. ‘’Când am înţeles că mamele bune sunt cele care stau suficient timp acasă, am căpătat cu adevărat un copil. De fapt, copilul pe care mi-l doream de multă vreme şi care întârzia să apară.’’ Actriţa are acum un program de casnică. ’’Încerc să învăţ rolul de mamă cât mai bine cu putinţă.

Stau cu fetiţa mea, mă joc cu ea, mergem în parc, mâncăm împreună. Din când în când, o mai duc la câte o emisiune TV, dar nu aş vrea să crească cu ideea că acest lucru li se întâmplă tuturor copiilor. I-am povestit despre familia ei, despre faptul că a fost adoptată şi i-am promis că o s-o iubim toată viaţa.”

Două mame model

Sharon Stone are 3 băieţi adoptaţi. A luat decizia adopţiei după ce a pierdut sarcini, în repetate rânduri. Ultima oară, a pierdut un copil după un travaliu de 36 de ore.

Când se afla în maternitate, a sunat-o avocatul care se ocupa de adopţii, iar vedetei i s-a părut un semn divin. Michelle Pfeiffer nu a trecut prin tragedii. A adoptat o fetiţă la 35 de ani, când nu avea un partener. La 2 luni după ce a aplicat pentu adopţie, l-a găsit pe viitorul ei soţ.

Citeşte şi: Charlize Theron: singură, splendidă, mămică

Amy Winehouse vroia sa adopte o fetita de 10 ani

Madonna vrea al cincilea copil

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân