3 vedete în rochie creion. Care o poartă mai bine?

Rochia creion este pe val vara aceasta, iar vedetele a căror siluetă le permite s-au îngrămădit să apară la evenimente îmbrăcate cu ea. Pentru că pune în valoare un trup zvelt, însă dezavantajează formele mai voluptoase, nu oricine se încumetă să o poarte.
  • Publicat:
3 vedete în rochie creion. Care o poartă mai bine?

Rochia creion este pe val vara aceasta, iar vedetele a căror siluetă le permite s-au îngrămădit să apară la evenimente îmbrăcate cu ea. Pentru că pune în valoare un trup zvelt, însă dezavantajează formele mai voluptoase, nu oricine se încumetă să  o poarte.

Miranda Kerr, 29 de ani, unul dintre îngerii Victoria’s Secret din prima linie, nu are nici o problemă în a îmbrăca o astfel de rochie, mulată pe corp, chiar dacă e mămică de un an şi câteva luni. Ea şî-a revenit după naştere în timp record.

Paris Hilton nu a avut niciodată probleme cu greutatea, fiind mai mereu în tabăra slăbuţelor. La cei 31 de ani, vedeta încă se menţine în formă în ciuda stilului de viaţă haotic pe care îl are.

Avril Lavigne, puştoaica îndrăgostită pe vremuri de băieţii răi şi de placa de skateboarding, a crescut, s-a maturizat, are 27 de ani si forme de invidiat.

Care dintre cele 3 arată cel mai bine în rochia creion?

Citeşte şi: Cele mai spectaculoase rochii cu spatele gol

Învaţă de la vedete cum să fii „pastelată” sezonul acesta

Trend de vară: rochiile/fustele cu trenă

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân