Sharon Stone – vezi ce bine arată la 54 de ani. Care e secretul?

Sharon Stone, ajunsă la 54 de ani, arată de cel mult 35 de ani, demonstrând că se poate să-ţi ascunzi bine vârsta dacă îţi doreşti cu adevărat.
  • Publicat:
Sharon Stone - vezi ce bine arată la 54 de ani. Care e secretul?

Sharon Stone, ajunsă la 54 de ani, arată de cel mult 35 de ani, demonstrând că se poate să-ţi ascunzi bine vârsta dacă îţi doreşti cu adevărat.

Potrivit declaraţiilor făcute în presa internaţională, secretul ei ar fi apa minerală pe care o foloseşte pentru a-şi curăţa tenul. „Cred că apa minerală este cel mai bun lucru pentru ten”, spunea Sharon, la începutul acestui an, pentru mirror.co.uk.

Ea îşi curăţă tenul cu apă minerală în fiecare dimineaţă, apoi aplică o loţiune cu SPF, iar la final o cremă nutritivă.

Cât despre sport, actriţa susţine că nu îl practică decât atunci când observă că s-a îngrăşat puţin. În rest, se foloseşte de mici trucuri: „parchez cât mai departe de casă, urc scările, nu iau niciodată liftul”.

Actriţa este implicată, în prezent, în 2 proiecte, filmând pentru Lovelace şi Attachment, două producţii ce vor fi disponibile publicului începând cu sfârşitul acestui an.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Biorezonanța Asyra: cum funcționează și ce beneficii are