Top plaje pentru nudişti în Europa

Cu toţii simţim un sentiment copleşitor de fericire când suntem la plajă: briza sărată a oceanului, sunetul valurilor şi soarele de pe pielea noastră ne face să ne simţim mai conectaţi la natură.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Top plaje pentru nudişti în Europa

Dar pentru unii oameni, sentimentul de a fi în natură este complet numai dacă se bucură în starea noastră naturală: gol!

În spiritul sentimentului de libertate, OnBuy.com a căutat să găsească cele mai bine cotate plaje pentru nudişti din Europa, potrivit Google *.

Playa de Ses Illetes – Spania (4,8 stele)

Uimitoarea Playa de Ses Illetes din Spania este în fruntea listei cu 4,8 stele pe Google. Deşi este aproape de “nebuneasca” insula Ibiza, accesul limitat al plajei oferă vizitatorilor intimitate pentru a se bucura de apa cristalină şi de nisipul alb orbitor al acestui loc ascuns!

Knoll Beach – Anglia (4,7 stele)

Cele 4,7 stele fac din Knoll în Anglia a doua cea mai bună plajă nudistă din Europa. Cu o plajă de nisip de 900 m, care se întinde pe coasta de nord, oferă vizitatorilor o secţiune gay dedicată şi un B&B naturist local, dacă doriţi să staţi în “costumul dvs natural de nou-născut“ pentru câteva zile.

Plaja Valalta – Croaţia (4,6 stele)

Nisipul moale al plajei Valalta este rar în Croaţia, făcând această plajă şi mai unică şi în primele 3 plaje nudiste, cu 4,6 stele pe Google. Dacă sunteţi în căutarea unei vacanţe nud în familie, această plajă este cea mai bună destinaţie naturistă pentru dvs.: Valalta este un camping orientat spre familie!

Buhne 16 – Germania (4,2 stele)

În mod surprinzător, Germania ascunde un paradis naturist în insula Sylt din Marea Nordului: Buhne 16 vine pe locul nouă cu 4,2 stele. Purtarea de haine pe această plajă este opţională, dar, în ciuda vremii reci, naturiştilor le place să-şi arunce costumele de baie în acest loc secret şi să privească apusul de soare uluitor pe coasta Germaniei.

Plaja Bredene – Belgia (4,2 stele)

O altă bijuterie neaşteptată intră în top 10 cele mai apreciate plaje pentru nudişti. Bredene este singura plajă nudistă de pe coasta belgiană şi are 4,2 stele pe Google. Dunele şi nisipul auriu creează peisaje frumoase, ideale pentru o escapadă liniştită care să fie savurată în natură!

*Metodologie:
Pentru a obţine rezultatele, OnBuy.com a căutat 50 de plaje nudiste din Europa pentru a găsi cele mai bine cotate plaje, cu cel puţin 200 de comentarii din partea utilizatorilor Google. Cercetarea a fost făcută în data de 02.09.2020.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân