TOP 3 orașe din lume în care se duce „cea mai fericită viață” – Toate trei sunt, surprinzător, în aceeași țară din Europa

Dacă doriți să duceți o viață mai bună, nu trebuie decât să vă mutați în Spania, în orașul Malaga mai exact.
  • Publicat:

Potrivit unui studiu recent realizat de comunitatea online Internations, cele mai bune trei orașe în care puteți duce o viață fericită se află toate în Spania. Pe primul loc se află Malaga, urmat de Alicante și Valencia. 

Malaga, pe primul loc

Studiul a comparat 20 de orașe diferite din întreaga lume și a constat în urmărirea aleatorie a oamenilor pe stradă și a observat dacă zâmbeau sau nu.

Un oraș din Spania a ieșit pe primul loc! Este vorba despre Malaga, un oraș portuar, care are cel mai mare procentaj de persoane zâmbitoare, aproape 14%. Aici, localnicii sunt deosebit de prietenoşi cu străinii și sunt mai tot timpul fericiți. Drept urmare, Malaga ocupă primul loc în clasamentul celor mai fericite locuri din lume!

Alicante și Valencia ocupă locurile 2 și 3 în top

Pe locul 2 în topul celor mai bune orașe din lume se află Alicante, o altă destinație de coastă din Spania, iar locul 3 este ocupat de Valencia. Toate cele 3 orașe se află, surprinzător, în Spania.

Citește și: Țara care caută să angajeze asistente medicale. Beneficii: Salarii de 3.500 de euro, chirie asigurată și facturi plătite

În general, localitățile spaniole au dominat lista celor mai bune orașe din lume, conform unui raport Insider, care a clasificat anul acesta 49 de orașe de pe tot globul. Madrid a fost clasat pe locul 6 în clasamentul general, în timp ce Barcelona a ocupat locul 13.

Spania, una dintre cele mai sănătoase țări din lume

Spania este considerată una dintre cele mai sănătoase țări din lume. Are una dintre cele mai mari speranțe de viață din Uniunea Europeană, un spaniol trăiește până la 82 ani, față de o medie de 80,6 ani din celelalte țări europene.

În Spania, cetățenii pun accentul în principiu pe prospețime și localitate când vine vorba de bucătărie, cu diete axate pe ulei de măsline, legume proaspete, carne slabă și vin roșu. În plus, spaniolii consumă și mai puțin fast-food, comparativ cu alte țări europene,

Totodată, în afară de Spania, Italia și Islanda, în top 10 state sănătoase se mai află Elveția (locul 5), Suedia (6) și Norvegia (9). În top se mai află și Japonia (locul 4), Australia (7), Singapore (8) și Israel (10).

Citește și: Stațiunea cu cel mai curat aer din România. ”Perla Apusenilor” e un adevărat colț de rai

Sursa: cnbc.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being