Poiana Braşov, o destinaţie ideală pentru o mini vacanţă de iarnă

O incursiune de reenergizare în Poiana Braşov, cea mai populară staţiune montană din România, unde ai parte din plin de sporturile de iarnă, placă şi ski, de munte şi de voie bună
  • Publicat:
Poiana Braşov, o destinaţie ideală pentru o mini vacanţă de iarnă

În anul ce vine, fii bun cu tine însuţi! Ai grijă de tine şi de sănătatea ta! Fii mai îngăduitor şi oferă-ţi mai mult. Timp pentru sine, răsfaţ, candoare şi vacanţe revigorante.

Din 2020, pune-te primul pe lista de cadouri. Propunerea noastră? O incursiune de reenergizare în Poiana Braşov, cea mai populară staţiune montană din România, unde ai parte din plin de sporturile de iarnă, placă şi ski, de munte şi de voie bună. De ce musai aici? Pentru că energia de aici e unică, fără precedent. Senzaţia de libertate pe care ţi-o oferă o urcare pe Postăvaru e senzaţională. Şi asta, indiferent că eşti skior sau doar privitor. Pentru că Poiana are mereu câte ceva de oferit pentru fiecare dintre noi.

Senzaţia de libertate, de alunecare, de plutire. Zăpada, pârtiile, munţii. Starea de bine pe care ţi-o dă oboseala fizică după o rundă de mişcare intensă, în natură. Eşti obosit, fericit şi totuşi, te simţi atât de bine, deşi mai ai puţin până la dezagregare… Abia aştepţi să te aşezi. Să bei un vin fiert, poate o cafea, să mănânci ceva şi apoi fuga la spa. Acolo o să poţi să te cufunzi în apa unui jacuzzi fierbinte. Sau poate să te detensionezi la o sesiune de saună umedă. Preferi un masaj? Cum vrei tu. Recomandarea noastră? Intuitive masaj sau o şedintă de after ski masaj.

Iarna asta simte-o altfel. Bucură-te de ea acasă, sus pe munte la Poiană, în mijlocul naturii. Şi dacă cumva, ai îndoieli în privinţa nivelului tău de cunoştinţe sportive, fii pe pace! Vei avea parte de susţinerea instructorilor de la Ana Ski School – cea mai renumită şcoală de ski din Poiana Braşov.
140 de instructori de ski cu experienţă te aşteaptă pe cele 7 pârtii cu grade diferite de dificultate, care alcătuiesc un domeniu schiabil de peste 25 de km. Poiana se află în topul celor mai bune staţiuni din Europa de Sud-Est şi este cea mai modernă şi mai mare staţiune de schi din România, Poiana mai înseamnă spa, patinoar, pârtii de săniuş, zone de echitaţie.

Ia aminte: o vacanţă de ski şi răsfăt în Poiană atrage după sine un buget structurat pe cazare, sporturi de iarnă, spa şi mâncare. Ski fără limită? Ia în calcul că un ski pass de o zi te costă 150 lei. Echipamentul pentru o zi poate fi închiriat cu 50 – 100 de lei, iar o lecţie privată de placă sau ski costă 120 de lei pe oră.

Pachetele de cazare sunt create pentru toate gusturile. De exemplu, într-unul din hotelurile Sport, Bradul sau Poiana (de 4 şi 3 stele), o ”Escapadă de iarnă” costă începând de la 178 de euro/ pers şi include 2 zile de ski fără limite, cazare la hotel de 4 stele, ski pass nelimitat, acces la SPA şi mâncare delicioasă. Pe de altă parte, dacă vrei să stai mai mult la munte, ia în calcul pachetul ”Schi în doi”. Ce beneficii ai aici? Cazare cu demipensiune la hotel de 4 stele pentru 2 persoane, echipament complet de schi, ski pass nelimitat pentru 3 zile, curs privat de ski si acces la SPA.

Vrei să te bucuri de iarnă? Muntele te aşteaptă, cu distracţii pentru orice vârstă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân