Pe două roţi prin Transilvania

Sighişoara. Vineri. 9pm.

Sighişoara. Vineri. 9pm.

După un drum lung, o cină mai-mult-decât-delicioasă la subsolul unui restaurant din mijlocul Cetăţii şi un scurt tur de bine-aţi-venit şi noapte bună, am simţit în sfârşit liniştea din afara Bucureştiului. Îmi era dor de munţi, de verde, de aer proaspăt şi de un cer liniştit.

În acea seară m-am desprins puţin de realitate. Pentru câteva ore, am simţit că nu mai sunt într-un oraş din România. Cetatea Sighişoarei e magică. Te duce în altă lume, una care te face să îţi doreşti să nu mai pleci niciodată!

A doua zi, a început aventura! Trebuie să recunosc, singurul motiv care m-a făcut să accept invitaţia celor de la WWF Romania a fost inaugurarea traseului Sighişoara-Daia (cu BICICLETA!) şi nu am regretat nici o secundă… şi nu am regretat APROAPE nici o secundă… Am pornit dis-de-dimineaţă spre satul Daia, unde urma să participăm la prima ediţie Transilvanian Brunch.

Traseul a fost mi-nu-nat! Un peisaj superb, verde cât vezi cu ochii şi un soare cum nu vezi în Bucureşti. Pauze de poze? Check! Selfie cu bicicleta? Check! Energie? Veselie? Entuziasm? Check, check, check! Când am ajuns la Bruch (după 20 de kilometrii pe două roţi) şi când i-am văzut pe oamenii aceia minunaţi s-au şters din mintea mea toată durerea de picioare şi epuizarea! 

Pagina 1 din 2
Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație