Cele mai apreciate 5 minuni naturale pe Instagram

În timp ce frumuseţea este subiectivă, oamenii au simţit mereu nevoia să o reproducă şi să se înconjoare de ea, de la clădiri precum Catedrala Duomo din Milano, până la repere precum Turnul Eiffel din Paris. Cu toate acestea, înainte ca omenirea să înceapă să-şi folosească mâinile şi creierul pentru a crea şi inova, natura o face de milioane de ani înaintea noastră.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cele mai apreciate 5 minuni naturale pe Instagram

Având în vedere acest lucru, SaveOnEnergy a căutat să afle care sunt cele mai pitoreşti minuni naturale din întreaga lume.

Pentru a determina ce destinaţii ar trebui incluse în studiu, au chestionat 2.230 de respondenţi şi le-a cerut să numească ce minune naturală doresc cel mai mult să viziteze în întreaga lume.

Primele 15 cele mai frecvente răspunsuri au fost apoi clasificate folosind platforma de socializare Instagram, numărând de câte ori fiecare destinaţie a fost etichetată în total.

  • Cel mai pitoreasc a fost considerat a fi Parcul Naţional Yosemite din SUA, cu aproximativ cinci milioane de hashtaguri pe Instagram.
  • Celebra Cascada Niagara din Canada este a doua, cu puţin peste 4,6 milioane de hashtaguri postate în septembrie 2020.
  • Deşertul Sahara este al patrulea, cu peste 2,2 milioane de hashtag-uri Instagram în total.
  • O parte din cel de-al doilea cel mai mare fluviu din Europa, Delta Dunării, este clasată pe locul al cincilea dintre cele mai Instagrammabile minuni naturale din lume

În timp ce frumuseţea este subiectivă, oamenii au simţit mereu nevoia să o reproducă şi să se înconjoare de ea, construind de la clădiri precum Catedrala Duomo din Milano, până la repere precum Turnul Eiffel din Paris. Cu toate acestea, înainte ca omenirea să înceapă să-şi folosească mâinile şi creierul pentru a crea şi inova, natura o face de milioane de ani înaintea noastră.

Cele mai apreciate 5 minuni naturale pe Instagram sunt:

Parcul Naţional Yosemite (4.934.924 hashtag-uri), Cascada Niagara (4.607.444 hashtag-uri), Grand Canyon (4.137.161 hashtag-uri), deşertul Sahara (2.249.047 hashtag-uri) şi Delta Dunării (1.638.573).
Cea mai pitorească minune naturală a fost considerată a fi Parcul Naţional Yosemite din SUA, cu aproximativ cinci milioane de hashtag-uri Instagram. Potrivit Wikipedia, în jur de patru milioane de oameni vizitează Yosemite în fiecare an şi, cu o suprafaţă de 748.436 acri (3.028,81 km2), au mult de văzut (şi de fotografiat).

Celebrele cascade Niagara din Canada vin pe locul al doilea, cu puţin peste 4,6 milioane de hashtaguri realizate în septembrie 2020. Cele trei cascade care formează cascada Niagara nu sunt doar un loc pentru vizitarea obiectivelor turistice, ci sunt, de asemenea, o sursă valoroasă de energie hidroelectrică, făcând această frumuseţe naturală incredibil de valoroasă oamenilor.
Pe locul trei avem un alt loc din SUA, nimeni altul decât Marele Canion (peste 4,1 milioane de hashtaguri). După cum sugerează şi numele, acest loc nu este doar frumos, ci uriaş, cu o lungime de până la 446 km (277 mile) şi o lăţime de 29 km (18 km) şi atinge o adâncime de peste 1 mile (1.857 metri), conform Wikipedia.

Deşertul Sahara este al patrulea, cu peste 2,2 milioane de hashtag-uri Instagram în total. Conectându-se la 11 ţări africane, deşertul ocupă o treime din întregul continent!

Parte a celui de-al doilea cel mai mare fluviu din Europa, Delta Dunării este clasată pe locul 5 pe cea mai Instagrammabilă minune naturală din lume, cu peste 1,6 milioane de hashtag-uri. În timp ce râul trece prin 10 ţări, cea mai mare parte a Deltei Dunării se află în România (3.466 km pătraţi din total 4.152 km pătraţi), înainte ca fluviul să se verse în Marea Neagră. Aici puteţi găsi unele dintre cele mai rare specii de floră şi faună, ceea ce face Delta Dunării foarte specială.

Metodologie
SaveOnEnergy a folosit platforma de socializare, Instagram, pentru a colecta şi analiza de câte ori fiecare destinaţie a primit un hashtag în total, datele folosite reprezentând scoruri de hashtag live – colectate în data de 02.09.2020.
Pentru a asigura un studiu mai precis şi mai cuprinzător, s-au inclus toate variaţiile principale de hashtag pentru fiecare destinaţie a minunilor naturale.
Pentru a determina ce 15 destinaţii au fost studiate, s-au chestionat 2.230 de respondenţi cărora le-a fost cerut să numească ce minune naturală doresc cel mai mult să viziteze în întreaga lume.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Top plaje pentru nudişti în Europa
Top plaje pentru nudişti în Europa
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân