8 lucruri pe care orice persoană germofobă ar trebui să le aibă în geanta de voiaj

Ia în considerare aceste lucruri ce nu ar trebui să lipsească din bagajul tău de călătorie în cazul în care ești o persoană germofobă.
  • Publicat:
8 lucruri pe care orice persoană germofobă ar trebui să le aibă în geanta de voiaj
8 lucruri pe care orice persoană germofobă ar trebui să le aibă la îndemână când călătorește sursa foto: shutterstock

Persoanele germofobe au o frică intensă de bacterii și o obsesie pentru curățenie. Pentru aceștia, propria lor casă este singurul loc sigur și nu în ultimul rând, locul unde simt că dețin controlul suprem. Din păcate, a sta acasă nu este întotdeauna cea mai bună opțiune. Nevoia de vacanțe, locul de muncă sau o vizită la casa părintească sunt lucruri de care orice persoană are nevoie și implicit, necesită deplasare în afara locuinței.

Dacă simți că te sperie ideea de a intra în contact cu germeni, în special când te afli într-o cameră de hotel, poți încerca diferite lucruri care ar putea diminua considerabil din această teamă și care te vor face să te simți mult mai confortabil.

Iată câteva dintre lucrurile pe care ar trebui să le incluzi în bagajul tău atunci când pleci într-o călătorie și în cazul în care crezi că ești o persoană germofobă:

  1. Dezinfectant de mâini

Toată lumea știe că dezinfectantul de mâini este o alegere înțeleaptă ce nu ar trebui să lipsească din geanta de voiaj. Pune dezinfectantul de mâini într-un loc ușor de accesat al bagajului tău. În cazul în care nu te afli în preajma unei băi pentru a-ți spăla mâinile ori de câte ori dorești să mănânci ceva, dezinfectantul de mâini este o alternativă ideală în această situație.

  1. Șervețele uscate

O persoană germofobă s-a gândit deja la acele cutii de șervețele de carton care, cel mai probabil, nu au fost igienizate niciodată. Din această cauză, varianta ideală pentru aceștia este să-și achiziționeze propriile șervețele și să aibă rezerve în bagaj în caz de nevoie.

  1. Șervețele dezinfectante

Cu aceste șervețele dezinfectante, poți șterge orice suprafață care ți se pare murdară. Poți șterge mânerele ușilor, suprafața meselor, telecomenzile și orice altceva cu risc ridicat de prezență a germenilor. Dacă ești nevoit să călătorești cu avionul, probabil șervețelele dezinfectante îți vor fi de folos în a șterge măsuța și cotierele scaunului.

  1. Papuci

Covorul din camera de hotel poate fi un loc ideal pentru bacterii. Indiferent de cât de bine sunt curățate covoarele, acestea nu vor fi niciodată complet lipsite de germeni. Din această cauză, cea mai bună variantă pentru o persoană germofobă este să-și ia papuci înainte de a pleca în vacanță.

  1. Spray dezinfectant

În camera de hotel, cuvertura de pat ar trebui să fie curată, dar adesea nu este. Adu cu tine niște spray dezinfectant și vei reuși să te odihnești mult mai ușor știind că ai ucis câțiva germeni înainte de a te așeza pe acel pat sau pe fotoliul din cameră.

  1. Așternuturi de pat

Poți fi sigur că lenjeria de pat este curată? Desigur, majoritatea hotelurilor se asigură că cearceafurile sunt schimbate, dar uneori pot apărea lipsuri de îngrijire și igienă. Nu trebuie să lași ca acest lucru să-ți creeze frică și să te împiedice din a călătorii. Tot ce trebuie să faci este să-ți aduci propria lenjerie de pat. Astfel vei fi sigur că dormi între așternuturi curate.

  1. Prosoape

Dacă ești cu adevărat germofob, vei fi predispus la spălarea mâinilor cât mai des cu putință. Prosoapele din camera de hotel ar trebui să fie proaspăt spălate, dar dacă nu ești în totalitate convins de acest lucru, cel mai bine ar fi să aduci propriile prosoape cu tine.

  1. Propriile produse de igienizare

Hotelurile pot furniza aceste articole în două moduri: sticle individuale lăsate în cameră sau recipiente mari fixate pe peretele dușului. Prima variantă s-ar putea să nu te supere, atâta timp cat sticlele sunt noi. În ceea ce privește cea de a doua variantă, s-ar putea să te neliniștească gândul că acele produse au fost utilizate și de către alți oameni. Liniștește-ți gândurile acestea prin achiziționarea propriilor produse de igienizare și astfel nu vei fi nevoit să le utilizezi pe cele deja existente în camera ta de hotel.

Surse: msn.com, smartertravel.com, heytraveler.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân