Sunt aiurita si se ia!

Eroina cartii, Heaven, frumoasa, haioasa si cu capul in nori, lucreaza la o firma de PR din New York, iar singura ei grija e sa se casatoreasca.
  • Publicat:
Sunt aiurita si se ia!
Sunt aiurita si se ia!

Din seria „n-are cum sa nu va placa”, „Sunt aiurita si se ia!”, cartea cu dialoguri savuroase va smulge garantat hohote de ras. O lectura incitanta ce va merge la sigur in cazul celor cu un simt al umorului dezvoltat.

Eroina cartii, Heaven, frumoasa, haioasa si cu capul in nori, lucreaza la o firma de PR din New York, iar singura ei grija e sa se casatoreasca. „S-o luam de la inceput. Sunt tot Heaven Albright, tot 25 de ani. Am 1,65 m si cam 58 de kile. 56 in zilele bune.

58 daca sunt inainte de ciclu. 58 daca sunt deprimata sau m-am rasfatat cam mult cu chestii ca vin sau pizza, sau fursecuri. 58 de kile mai tot timpul. Am par de lungime medie, blond murdar-saten deschis. E nuanta aia cumparata de la magazin. Cu radacini inchise si tricolor in rest, de fapt, dar nu in felul ala punk. Sau ca pastele.

Da, bine, uneori ajung la 60 de kile. Si 1,62 m, daca e sa fim chitibusari.” Cat despre casnicie?! „Cand spun ca e naspa casnicia, nu vreau sa zic atat ca e naspa, cat mai degraba ca habar n-am daca e naspa sau nu. Am auzit si bune, si rele.

Sentimentele mele fata de casatorie sunt amestecate sau, ca sa fiu mai precisa, confuze. Parintii mei s-au despartit inainte sa stiu macar ce e aia despartire. Asa ca, desi ma dau autoritate in materie, nu stiu nimic despre casnicie sau parinti casatoriti sau fericirea casnica.”

Insa viata ei, cu profesie si ganduri de maritis cu tot, e data peste cap. Ajunge chelnerita intr-un restaurant de fite si in blocul ei se muta un tip la fel de zapacit ca ea, Brady Gilbert. Intre Heaven si acest barbat cu farmece de Hugh Grant incepe un joc de-a soarecele si pisica, condimentat cu umor si tensiune.

„Sunt aiurita Si se ia!” de Caprice Crane, Editura Humanitas, 396 pag., 28 lei

Foto: SHUTTERSTOCK
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”