Intelectualele ajung mai usor la orgasm

Potrivit unui studiu realizat in Australia, pe 19.307 femei, pe langa femeile "citite", sanse la fel de mari sa ajunga pe culmile placerii cat ar zice "ah!" au si femeile care ocupa pozitii importante la locurile de munca.
  • Publicat:
Intelectualele ajung mai usor la orgasm
Intelectualele ajung mai usor la orgasm

Potrivit unui studiu realizat in Australia, pe 19.307 femei, pe langa femeile „citite”, sanse la fel de mari sa ajunga pe culmile placerii cat ar zice „ah!” au si femeile care ocupa pozitii importante la locurile de munca.

Cercetatorii au si o explicatie: principalul motiv de frustare pentru femei nu il reprezinta factorii socio-economici, ci… lipsa de atentie.

Daca o femeie nu simte ca e importanta prin ceea ce face, posibilitatea de a atinge orgasmul are de suferit, sustin autorii cercetarii.

Sursa: The Register

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Tabuul dauneaza grav sexualitatii
Tabuul dauneaza grav sexualitatii
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: