Ce faci cand sexul pasional lasa urme?

Sexul pasional si salbatic este foarte bine venit in viata unui cuplu, dar durerile si vanataile de a doua zi de pe corp (sani, gat, brate, coapse) sunt neplacute, iar privelistea lor total neatractiva.
  • Publicat:
Ce faci cand sexul pasional lasa urme?
Ce faci cand sexul pasional lasa urme?

Atunci cand pasiunea si emotiile te invadeaza in timpul partidelor sexuale, incepi sa nu ma tii cont de nimic. Iar consecintele pot fi si dintre cele mai “colorate”. Adica tot felul de pete sau vanatai de care a doua zi nu esti chiar atat de mandra incat sa le afisezi in fata colegilor. Si atunci, cum faci sa scapi de ele?

Petele vinetii

Sexul pasional si salbatic este foarte bine venit in viata unui cuplu, dar durerile si vanataile de a doua zi de pe corp (sani, gat, brate, coapse) sunt neplacute, iar privelistea lor total neatractiva.

Sanii femeilor sunt un adevarat afrodisiac pentru barbati. Motiv pentru care acestia ii rasfata in toate felurile posibile: cu gura, limba, dintii si mainile.

Uneori insa, prinsi in focul dorintei si pasiunii, barbatii pot pierde controlul actiunilor lor si astfel, ajung sa trateze delicatii sani ca si cum ar fi facuti din otel.

Femeile, prinse in acelasi joc al placerii, observa consecintele abia a doua zi, cand constata cu surprindere diferite pete colorate si vanatai neatractive. De asemenea, cand partenerul stimuleaza cu gura sfarcurile prea puternic, acestea devin usor dureroase la atingere, a doua zi.

Orice strangere prea dura a sanilor lasa vanatai, ce isi schimba culoarea in fiecare zi, micsorandu-se treptat pana dispar.

Pentru a elimina “urmele” cat mai curand posibil, da fuga la frigider, respectiv la cutia cu margarina vegetala. Aceasta face ca toate vanataile sa dispara mult mai repede.

In pat cu o pisica salbatica

La capitolul zgarieturi, femeile au rolul de lider. Cand acestea sunt coplesite de pasiune, incep sa se comporte ca niste pisici salbatice, carora le place sa-si infinga ghearele in pielea partenerului. Zgarieturile sunt chiar destul de comune sexului salbatic si pasional pentru ca exprima starea inalta de excitare a partenerei.

Problema intervine abia atunci cand urmele “animalului infierbantat” apar a doua zi sub forma de zgarieturi sangeroase si dureroase pe brate, spate sau fese. Trebuie acordata maxima atentie in cazul in care in aceste zone exista semne de nastere sau alunite, pentru a evita aparitia complicatiilor dermatologice.

Pozitii incomode

Leziuni grave in timpul sexului apar numai in cazuri rare si extreme, dar o pozitie inconfortabila este de cele mai multe ori vinovata pentru durerile musculare si inflamatiile aparute in anumite parti ale corpului.

Cele mai frecvente leziuni, sub forma de julituri, sunt cauzate de obiectele tari de care partenerii de sprijina sau freaca in timpul relatiilor sexuale.

Femeile cel mai adesea se plang de dureri in zona spatelui, feselor si genunchilor, iar barbatii in zona gatului si spatelui. Cea mai buna modalitate de a trata aceste afectiuni? Comprese reci, masaj sau unguente speciale.

Iti place sa fii plesnita?

Daca raspunsul la aceasta intrebare este da, atunci inseamna ca stii ce inseamna fesele inrosite si senzatiile de usturime, ca o consecinta a indeplinirii acestui fetis obraznic.

Un masaj bland este cea mai buna solutie. Acesta distribuie durerea si o face sa dispara. Roaga-l pe inculptatul principal – partenerul tau – sa te ajute in aceasta privinta. Dar ai grija sa nu fie tentat sa te plesneasca din nou…

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Calea catre un orgasm magnific
Calea catre un orgasm magnific
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”