Sexul e plin de mituri. Afla-le!

Cultura populara a avut grija sa creeze tot felul de povesti fantastice despre barbati, femei si placerea pe care acestia si-o pot provoca unul altuia...
  • Publicat:
Sexul e plin de mituri. Afla-le!
Sexul e plin de mituri!

Nu cumva crezi si tu in doua sau trei dintre aceste mituri despre sex? Cultura populara a avut grija sa creeze tot felul de povesti fantastice despre barbati, femei si placerea pe care acestia si-o pot provoca unul altuia. Sa vedem impreuna de ce nu credem in ele!

1. Nu poti ramane insarcinata in timpul menstruatiei
In principiu, o femeie poate ramane insarcinata doar pe parcursul a catorva zile pe luna, dar, pentru ca spermatozoizii traiesc pana la cinci zile in vagin, nu exista nici o garantie ca nu vei ramane insarcinata si in timpul menstruatiei.

2. Barbatii nu pot experimenta orgasme multiple
Chiar daca orgasmele multiple sunt caracteristice mai degraba femeilor (aproximativ 30% dintre ele le experimenteaza), exista unii barbati norocosi care au declarat ca au avut orgasme recurente fara sa-si piarda erectia. Deci se poate!

3. Dupa menopauza, unele femei isi pierd interesul pentru sex si ajung mult mai greu la orgasm
Menopauza nu afecteaza capacitatea de a avea un orgasm sau libidoul feminin. Singurul motiv pentru care o femeie nu mai vrea sex in timpul menopauzei este pentru ca relatiile intime au devenit deja o rutina si si-au pierdut din farmec. Stiu ca nu-ti vine sa crezi, dar la un moment dat chiar te saturi de sex!

4. Punctul G nu exista
Parerile sunt impartite. Anumiti doctori declara sus si tare ca nu exista nici un punct cu puteri excitante miraculoase, altii insa garanteaza ca exact pe partea superioara a peretelui vaginal se ascunde misteriosul si renumitul punct G. Inca nu l-ai gasit?

5. Barbatii au apetit sexual mai mare
Cercetarile arata ca barbatii si femeile au un apetit sexual destul de asemanator. Daca barbatii simt ca au pofta mai mare inseamna ca nu se straduiesc suficient sa isi faca partenera sa se simta speciala. Pentru ca acest sentiment este conectat direct la bazele dorintei sexuale. Acum stii ce lipsea!

6. Femeile nu ejaculeaza
Ba da! Femeile pot sa ejaculeze atunci cand sunt suficient de bine stimulate. Astfel, din vezica urinara se elibereaza un lichid apos. Pana in 1950, aceste femei erau diagnosticate cu incotinenta si li se sugera operatia ca tratament. Ce bine ca stiinta a evoluat!

7. Doua prezervative sunt mai bune decat unul singur
Folosind doua prezervative este chiar mai periculos deoarece prezervativele se freaca unul de celalalt, iar posibilitatea ruperii lor este mai mare. Ti-ajunge unul! Garantam!

8. Parintii tai au facut sex doar de cinci ori
Au facut-o si probabil ca o fac in continuare destul de regulat. Nu da crezare zvonurilor care spun ca pe masura ce trec anii frecventa relatiilor intime scade dramatic. Daca va folositi imaginatia in dormitor si stiti cum sa va stimulati, un libido sanatos poate dura toata viata.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
6 lucruri care taie pofta de sex femeilor
6 lucruri care taie pofta de sex femeilor
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”